Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE VIJESTI

Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini života postala majka

Ana Obregon
Foto: Gtres/Pixsell
1/6
29.03.2023.
u 11:30

Bivšoj djevojci Davora Šukera surogat majka u Miamiju je rodila kćer koja se također zove Ana

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon postala je majka u 69. godini života. Bivšoj djevojci Davora Šukera surogat majka u Miamiju je rodila kćer koja se također zove Ana. Fotografi su snimili kako Anu Obregon iz bolnice u Miamiju vode u invalidskim kolicima. Ana Obregon prošla je tragediju budući da joj je sin Alex preminuo od raka 2020. godine. 

Ljubavni život bivšeg čelnika HNS-a i nekadašnjeg Vatrenog Davora Šukera (55) oduvijek je bio zanimljiv javnosti. Šuker je ljubio brojne poznate ljepotice, a svojedobno je bio i u vezi sa španjolskom glumicom i TV voditeljicom Anom Obregon koja je mnoge zaintrigirala jednom od posljednjih objava na društvenim mrežama. Naime, Ana je na svom Instagramu najavila da će snimiti seriju o svojem životu u suradnji s produkcijskom kućom Grupo Ganga.

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - poručila je Obregon u jednom od intervjua. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu, a prekinuli su nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Obregon je preko Instagrama čestitala Šukeru i jedan od rođendana.

Ana Obregon danas je aktivna na Instagramu gdje je prati milijun ljudi. Svoje pratitelje često počasti fotografijama na kojima se može vidjeti da i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno. Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya, a prije desetak godina bila je u vezi i s dvadeset godina mlađim, talijanskim modelom, Costantinom Vitaglianom. Ana Obregon još je uvijek zvijezda u Španjolskoj pa tamošnji mediji redovito pišu o njoj, a sudjelovala je u španjolskom izdanju MasterChefa za slavne osobe.

>> Turski mediji vrište nakon poraza od Hrvatske: Ovo je skandalozno, sudac je obilježio utakmicu

Ključne riječi

Komentara 11

BE
Berri
13:12 29.03.2023.

Postoji jednostavniji puta za postati majka u 69.-oj. godini. Općinski sud u Zlataru izda papire, žurnim putem u 24 sata u Petrinjskoj se podignu putovnice, odeš u DR Kongo i za 2 dana postaneš majka, otac,...što već...

BE
Berri
13:15 29.03.2023.

Ako je Noah Kraljević postao otac u 55.-oj, a do prije 2-3 godine je bio nekada žena, ne vidim što je sporno u tome da baka Ana Obregon u 69.-oj postane majka? Roditeljstvo je put od nekoliko papira ako imaš nekoga na sudu u Zlataru.

CA
cactus
07:45 30.03.2023.

išlo se u šoping

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije