Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO TKO GA SVE HTIO

Biukov agent: Nudili su milijun eura manje i Hajduk je rekao da nema šanse, direktor L.A.-ja dvaput je dolazio

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
01.01.2023.
u 08:15

- Club Brugge, dvaput smo imali ponudu. To je doslovno bilo gotovo, ali oni su čekali potvrdu transfera svog igrača. Imali smo Freiburg, isto potvrda transfera svojeg igrača, tako da se to sve malo odužilo. Imali smo ponudu Verone, Sampdorije. Bolognin trener Motta je jako bio zainteresiran - kazao je Mujičić.

Stipe Biuk (20) napustio je redove Hajduka i potpisao za američki Los Angeles FC. Realizirao je tako jedan od najvećih transfera u povijesti kluba s Poljuda - cijena odštete je šest i pol milijuna eura, uz potencijalne bonuse. Mladić je u 66 službenih nastupa za Splićane postigao šest pogodaka i dodao osam asistencija.

>> Dalić: Vraćali smo se kao gubitnici iz Rusije, a sada smo se vraćali ko pobjednici

- Zahvalio bih se svim ljudima u Klubu, svim trenerima koji su me trenirali svo ovo vrijeme, predsjedniku i Upravi koji su stali iza mene u svim trenucima. Bit ću navijač Hajduka i dalje. Sigurno je da ću odavde nositi lijepe uspomene, juniorsko prvenstvo, osvojeni Kup, doček na Rivi, a bio sam kapetan dvije utakmice i to ću pamtiti cijeli život. Zahvalio bih se svim suigračima i navijačima koji su uvijek bili uz nas - rekao je prilikom oproštaja s Hajdukom. 

Biukov agent Dženis Mujičić gostovao je jučer u Dnevniku Nove TV, gdje je pričao o transferu svog nogometaša. 

- L.A. ga prati već godinu dana i htjeli su i prije ostvariti transfer. Napravili su vrhunski skauting. Prije svega, direktor L.A.-ja je dvaput dolazio da mu dočara i prezentira klub. Oni su ga stvarno htjeli. Kad je Stipe osjetio taj fokus na njega, bilo je glupo uopće išta preispitivati - započeo je.

Navodi da se utrka prije odlaska u SAD lomila između nekoliko europskih klubova. 

- Club Brugge, dvaput smo imali ponudu. To je doslovno bilo gotovo, ali oni su čekali potvrdu transfera svog igrača. Imali smo Freiburg, isto potvrda transfera svojeg igrača, tako da se to sve malo odužilo. Imali smo ponudu Verone, Sampdorije. Bolognin trener Motta je jako bio zainteresiran - pričao je Mujičić.

Dodaje kako Hajduk nije forsirao transfer. 

- Bila je opuštena atmosfera. Čak su u jednom trenu nudili milijun eura manje i Hajduk je rekao da nema šanse. Da ne puštaju svojeg igrača za taj novac.

U Biukovom ugovoru još je milijun i pol eura mogućih bonusa.

- Prvi nastup za reprezentaciju, prvih 10 golova, MVP prvenstva, najmlađi MVP prvenstva, momčad prvenstva. To su neki bonusi koje bi po meni Biuk mogao ostvariti - zaključio je Mujičić. 

Komentara 16

LA
lajh1985
10:22 01.01.2023.

Da je iz Dinama presal dobil bi klub i vise soldi i igral bi u Europi

KL
Klavocin
10:02 01.01.2023.

Pa hajduk nikaj ne dobiva dobiva samo ovaj lijevi menađer, a prodali ga i on i hajduk da hajduk može preživjeti, jer su bez cvonjka

Avatar NasaPosla
NasaPosla
09:24 01.01.2023.

Nije loše,ali odbjegli bi ga zadržao 3 godine i izvukao bi 50M€,pa bi svake godine imao novog igrača za tržište po cijeni 20-50M€.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije