Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GETAFEU
Povratak na članak

Sammir: Bit ću najbolji igrač kluba i izboriti si mjesto kod Kovača

– Imao sam dovoljno vremena razmisliti o svemu. Ovdje me zanima samo nogomet, dat ću sve od sebe da budem najbolji igrač Getafea – naglašava Sammir.

Komentari 4

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:34 05.02.2014.

Sretno ti bilo, sine! Znam samo da za tobom nitko neće plakati.

VL
LI
Lisabon
12:03 05.02.2014.

Jako pametan komentar strsljen.Jako mu je bilo tesko u Dinamu,stalno su ga mucili ,nisu mu dali da igra,izrabljivali su ga,nisu mu nudili poboljsanja ugovora,stalno su ga kaznjavali za pijancevanja i izlaske i nisu mu omogucili da osvoji nijedan trofej niti su mu omogucili da igra evropske utakmice,a da ne govorimo o sikaniranju kad je trebao igrati u Ligi Prvaka.I na kraju ga nisu pustili prije isteka ugovora.a i trazili su ogromnu odstetu.Sve to su mu radili mucki razbojnici braca mamic.Jadan Sammir.

VL
Avatar dum-spiro-spero
dum-spiro-spero
12:24 05.02.2014.

odjebaus od reprezentacije molim. ajd da mu se nacrta na portugalskom pa da covjek konacno shvati.

VL
ST
strsljen2013
10:44 05.02.2014.

Sretno i bori se. Riješio si se onih mučkih razbojnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.