Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON AZERBAJDŽANA

Bišćan zadovoljan viđenim: Protivnik ipak nije bio naša razina, Finska je bolja momčad

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Igor Kralj/PIXSELL
02.09.2021.
u 22:14

- Dosta smo se potrošili u prvom poluvremenu. No, sve u svemu, zadovoljan sam. Mislim da će ovi dečki rasti i biti sve bolji kako će sezona trajati.

Hrvatska reprezentacija do 21 godine uspješno je otvorila novi kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati 2023. godine. U Velikoj Gorici Hrvatska U-21 je bila bolja od Azerbajdžana U-21 2:0.

Golove su za startna tri boda postigli Luka Sučić i Roko Šimić, dvojica igrača RB Salzburga, a nakon susreta izbornik Igor Bišćan je rekao:

- Pobjeda i tri boda su najvažniji. Bili smo malo znatiželjni da vidimo kako će sve izgledati jer je prva utakmica, novi ciklus i puno novih igrača. Dobro smo ušli u utakmicu i tada smo je riješili protiv suparnika koji ipak nije naša razina. Nismo im dali priliku da se snađu, da se adaptiraju na utakmicu i okolnosti. Brzo smo zabili dva pogotka, a sigurno je da smo trebali zabiti još s obzirom na veliki broj prilika, rekao je izbornik Bišćan i nastavio:

- U drugom poluvremenu je nedostajalo malo mirnoće u svemu. Možda malo i energije i lucidnosti. Dosta smo se potrošili u prvom poluvremenu. No, sve u svemu, zadovoljan sam. Mislim da će ovi dečki rasti i biti sve bolji kako će sezona trajati. Isto tako, nadam se da ćemo kao momčad biti sve bolji u ovim kvalifikacijama.

02.09.2021., Gradski stadion, Velika Gorica Prva utakmica skupine A kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. U-21, Hrvatska - Azarbajdzan. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nova utakmica koja slijedi je gostovanje kod Finske o čemu je Igor Bišćan rekao:

- Finska će biti drugačija utakmica. Putujemo, igramo u gostima, ali i dalje mislim da smo mi bolja momčad. Ako ćemo biti na pravoj razini, kao što smo bili u prvom dijelu u Velikoj Gorici, onda će sve biti ok.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije