Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO Kapetan plavih svjestan da na proljeće mora igrati mnogo bolje

Bišćan: Odnos s navijačima dodirnuo je samo dno

15.01.2009.
u 18:07

Dinamov kapetan Igor Bišćan tek je u zadnje četiri jesenske utakmice ponudio sliku nogometaša koji bi trebao biti jedna od ključnih karika maksimirskog kluba. S tom se ocjenom i on složio:

- Moram igrati još mnogo, mnogo bolje, moram znatno više utjecati na igru i rezultat. Nadam se da je vrijeme prilagodbe, nakon osam mjeseci stanke, sad iza mene - rekao je Bišćan i naglasio:

- Igra obrane ocjenjuje se kroz primljene pogotke, a mi smo ih primili previše - kaže kapetan, posebno ističući sjajne uvjete u Međugorju.

Na večeru jednom mjesečno


Kao kapetan, Bišćan je najodgovorniji za stanje u momčadi. Jesenas baš i nije bio idiličan odnos u svlačionici.
- Uvijek može biti bolje. Pravo se zajedništvo stvara dobrim rezultatima, iako nisu zanemarive i neke druge stvari. Primjerice, pokušat ću opet uvesti zajedničke večere barem jednom mjesečno, to rade svi klubovi u Engleskoj i pokazuje se pravim načinom stvaranja dobrog ozračja. Iza Hajduka je cijela Dalmacija, i mi moramo disati kao jedan - kaže Bišćan, dodavši da su Sivonjić, Slepička i Calello odlično prihvaćeni.

Obrana je ostala bez Drpića.

- Ne bih komentirao klupski razlaz s Dinom.

Kako ste doživjeli ozračje u Zadru?

- To je bilo očekivano, sad su se valjda svi uvjerili što nas čeka ne samo u Splitu nego na svim dalmatinskim gostovanjima. Spremni ćemo dočekati veliko iskušenje 22. veljače, veselim se derbiju i užarenomu ozračju.

Hoće li ta utakmica biti ključna za naslov?

- Ne, ali će odrediti mnogo toga, a o ishodu će ovisiti i buduće ozračje u Maksimiru i Poljudu. Proljeće će biti znatno teže nego prijašnjih godina, ali zato će i osvajanje naslova biti slađe.

Trebat će vam i potpora navijača, odnosi su prilično hladni.

- Ne znam što možemo očekivati. Odnos s navijačima dodirnuo je dno, a očekuje nas teška borba s Hajdukom, koja zahtijeva zajedništvo kluba i navijača! - kaže Bišćan.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije