Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova sezona

'Bio je u šoku, imao je ogromne i uplašene oči'

Andre Gomes
Foto: Reuters/PIXSELL/Twitter
1/9
04.11.2019.
u 09:44

Svi smo jako tužni, neki su bili na rubu suza. Andre je u šoku. Kad su ga nosili imao je ogromne, uplašene oči. Plakao je, vikao i vrištao - rekao je Evertonov napadač Cenk Tosun

Pred kraj utakmice Everton - Tottenham prodoran vrisak prolomio se Goodison Parkom. André Gomes je nakon starta Sona Heung-Mina vrišteći ostao ležati na tereni.

Igrači su bili šokirani jer su znali da se dogodilo nešto strašno. Portugalcu je slomljen gležanj i za njega je sezona završena.

Andre Gomes
1/9

'André Gomes u ponedjeljak ide na  operaciju nakon što je na utakmici protiv Tottenhama zadobio tešku ozljedu. Andre je na nosilima napustio teren i odmah odveden u bolnicu Aintree u pratnji Evertonovog medicinskog osoblja. Nakon što je pregledan, utvrđeno je da mu je slomljen gležanj desne noge', piše u Evertonovom priopćenju.

Foto: Twitter/Screenshot

- Svi smo jako tužni, neki su bili na rubu suza. Andre je u šoku. Kad su ga nosili imao je ogromne i uplašene oči. Plakao je, vikao i vrištao - rekao je Evertonov napadač Cenk Tosun i dodao:

- Pokušao sam razgovarati s njim i smiriti ga. Nismo ga mogli razumjeti, on je taj koji ima ozljedu.

Gomes je pobjegao Sonu uz aut liniju koji ga je kasnije zaustavio prekršajem, a Portugalac se još zabio i u Auriera. Sudac Martin Atkinson prvo je Sonu želio pokazati žuti karton, no kada je shvatio što se dogodilo, Korejcu je pokazao crveni karton. 

Gomesovi suigrači pokušali su ga  tješiti, ali je Evertonov veznjak bio u agoniji. Previjao se od šoka i bolova prije nego što je stigla liječnička služba i iznijela ga s terena.

Stravične scene na Goodison Parku podsjetile su na agoniju koju je u veljači 2008. proživio naš  Eduardo Da Silva.

Bivši hrvatski reprezentativac je dva dana prije 25. rođendana doživio strašan lom noge kada je na njega divljački pokosio Martin Taylor.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije