Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinalna pogreška

Bio je najveći hrvatski talent, pred njim je bila svjetska karijera, a pogledajte zbog čega mu se sad svi smiju!

Delač
Foto: Screenshot
1/2
27.12.2016.
u 17:43

Njegova je momčad vodila 1:0 protiv aktualnog prvaka Club Bruggea, a onda je napravio kardinalnu pogrešku zbog koje mu se smiju na društvenim mrežama.

Matej Delač bio je jedan od najvećih hrvatskih talenata. Za zaprešićki Inter na golu je debitirao za 16 godina, a već u debiju je majstorski obranio jedanaesterac Davoru Vugrincu i skrenuo pozornost na sebe.

I nakon toga nastavio je sa odličnim partijama pa ga je vrlo brzo kupio Chelsea. Očekivalo se da je pred njim velika karijera, ali nikada nije ispunio sav svoj potencijal. Delač je lutao po posudbama, često je mijenjao klubove, a na posudbi je i sad. Ove sezone brani za belgijski Mouscron, a jučer se nije proslavio.

Njegova je momčad vodila 1:0 protiv aktualnog prvaka Club Bruggea, a onda je napravio kardinalnu pogrešku zbog koje mu se smiju na društvenim mrežama. 

Ricardo van Rhijn namjestio je loptu i izveo slobodan udarac, pucao je prema golu, a Delač je očajno reagirao i lopta jer prošla 'kroz njega'. Samo tri minute kasnije primio je još jedan pogodak pa je tako njegova momčad ostala bez bodova.

Komentara 11

BE
beitsche
18:18 27.12.2016.

Vrhunski ste kriticari a u trenucima uspjeha bilo kojeg sportsa naj veci prijatelji I laskavci. .obraz pasja rit

TZ
tibold.zvonimir
21:03 27.12.2016.

sramota od članka! Tko se njemu smije, taj se nikad nije bavio sportom! A da je večernji s pao na tako niske grane, može zahvaliti samo uhljebi ma koji sebe nazivaju novinarima. Po mojoj procjeni, mogu pisati samo oglase, i to pod uvjetom da imaju nekog pismenog, da im korigira greške

CI
cijalu
19:57 27.12.2016.

Tko mu se smije ,to se može svakom golmanu u bilo koje sportu dogoditi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije