Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE IZBJEGLICA
Povratak na članak

Bio je milijunaš, ali političari su mu sve oduzeli, uhitili oca i maltretirali djecu

- Ja bih živio vrlo dobar život i postao ministar da sam pristao na takvu igru i da sam napravio ono što su tražili. Ali, evo sad prodajem kavu - istaknuo je

Komentari 4

AN
antidogmatik
07:51 23.05.2021.

Crknut će diktator jednog dana, prije toga proradit će mu savjest zbog zla koje je činio drugima, zbog toga da njemu bude ugodno.

VL
VK
vječni krojf
13:53 22.05.2021.

Tako je to kada sportaš odabere poslije sportske karijere politiku,hoće biti u živi zanimanja,priviligiran.Šukur je odabrao krivu stranu, onu diktatorski,misleći da će mu teći med i mlijeko.Takoder je pogrešno što je milione zarađenih po Europi sve uložio u Turskoj.

VL
LS
Lezbijski.sindikalist
12:39 22.05.2021.

Tako je to kad se suprotstaviš militantnom desničaru.

VL
Avatar Čaruga
Čaruga
12:56 22.05.2021.

Tako je! U Zagrebu reci samo da to je žičara previše glasna pa su ženi zapalili auto a zamisli da se ideš roškati sa HDZ-om, odmah ćeš biti okarakteriziran kao kumunjara, četnik, itd. Kod nas je već tisuće mladih moralo napustiti državu i voziti negdje taxi i prodavati knjige. Ne morate pisati o turcima, pišite šta ste uradili svom stanovništvu (ako smijete, tj ako imate ono što nemate).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.