Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD BRITANSKE IKONE

Bio je idol mladima i obožavani sportaš, a godinama je spavao sa šogoricom i maltretirao partnericu

Foto: Peter Powell/NEWS SYNDICATION
1/6
31.10.2023.
u 21:57

Odigrao je više od 600 utakmica za najveći engleski klub i dobio orden britanskog carstva, sada je sve palo u vodu. I trofeji, i slike u glavi svih koji vole crvenu boju, kako uz aut-liniju s lijeve strane nezaustavljivo juriša prema suparničkom golu.

Legendarni velški nogometaš Ryan Giggs godinama je bio idol svim navijačima i mnoštvu djece, svi su ga obožavali i njegova riječ se slušala. Čak je dobio priliku da privremeno zasjedne na kormilo crvenih vragova i kao igrač-trener piše klupsku povijest, ali nakon šokantnih otkrića njegov život se raspao. 

Odigrao je više od 600 utakmica za najveći engleski klub i dobio orden britanskog carstva, sada je sve palo u vodu. I trofeji, i slike u glavi svih koji vole crvenu boju, kako uz aut-liniju s lijeve strane nezaustavljivo juriša prema suparničkom golu.  

GALERIJA Giggs je godinama spavao s bratovom sestrom i zlostavljao partnericu

1/6

Njegova bivša djevojka Kate Greville na suđenju je tvrdila da je Giggs kontrolirao njen društveni život i da je pred kraj njihove šestogodišnje veze bio nemilosrdan.

– Tjerao me da se osjećam da moram učiniti ono što je rekao, inače će biti posljedica – ispričala je na sudu.

Greville tvrdi da je Giggs ovisan o seksu i da je osjećala kako je s njom samo da bi spavali zajedno.

– Nikada me ne bi ostavljao na miru, nije bilo trenutka a da nije želio da imamo spolni odnos. Kada mu ne bih odgovorila, dobila bih mnogo uznemirujućih poruka. Slao mi je jednom e-mail ucjene, to je bio video našeg seksa. Rekao je da će poslati ovo ljudima ako mu ne odgovorim.

Greville je optužila Giggsa za napad i nanošenje tjelesnih ozljeda. Tvrdi da ju je jednom gađao laptopom, a kada mu je rekla da ga ostavlja, udario ju je nogom. Navodno je napao i njenu mlađu sestru Emmu, a kasnije je oslobođen optužbi da je zlostavljao djevojku.

VEZANI ČLANCI:

Tvrdi i da ju je varao na sve strane.

– Ono što sam našla na njegovu tabletu bilo je gore nego što sam mogla zamisliti. Bio je u vezi s osam žena dok je bio sa mnom. I to su sve bile ozbiljne veze – tvrdi Greville.

Giggsov je ugled odavno okaljan nakon što se doznalo da je godinama spavao sa – suprugom vlastita brata. Njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe. Njihova afera trajala je od 2003. do 2010. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije