Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTU PREMA DOLJE

Bio je hrvatski reprezentativac na SP-u, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je sada

Oliver Zelenika
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
04.02.2020.
u 22:57

Niko Kovač poveo ga je kao trećeg vratara na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Zeleniki je to ostao vrhunac i najsvjetliji trenutak karijere jer već dvije godine nakon SP-a bio je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom.

Vratar Oliver Zelenika (26) bio je nada hrvatskog nogometa, a prije šest godina bio je na “sedmom nebu”.

Niko Kovač poveo ga je kao trećeg vratara na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Ovom vrataru to je ostao vrhunac i najsvjetliji trenutak karijere jer već dvije godine nakon SP-a bio je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom.

Pokušao je u poljskoj Lechiji iz Gdanjska u kojoj je u sezonu i pol skupio tek 90 minuta, a zatim je sreću je potražio u Nizozemskoj, u drugoligašu NEC Nijmegenu kojem se priključio usred sezone. Ni tu se nije naigrao, skupio je samo četiri utakmice.

Zelenika sada ima novi klub, to je NK Varaždin u kojem će pokušati oživjeti karijeru. Varaždinci su posljednjeplasirana momčad Prve HNL, a bivši vatreni  će imati težak posao s vrata maknuti raspoloženog Ivana Nevistića. 

Zelenika ima i razloga za zadovoljstvo jer su on i supruga Dorin Lucija na Božić objavili da čekaju oliver. To su napravili samo šest mjeseci nakon što su izmijenili bračne zavjete.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
07:41 05.02.2020.

"...čekaju oliver."??? Znači čekaju uljara, maslinara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije