Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke s virusom

Bilježe rekordan broj zaraženih, liječničko povjerenstvo želi odgodu

Koronavirus u Srbiji
Foto: Reuters/PIXSELL
10.07.2020.
u 10:16

Aktualna sezona još uvijek traje nakon što se nastavila 5. lipnja poslije gotovo tri mjeseca pauze

Bugarski nogometni savez mogao bi odgoditi početak nove sezone koji je predviđen za 24. srpnja nakon što je u nekoliko klubova zabilježeno više slučajeva zaraze koronavirusom.

Više od polovice prvoligaša, kao i neki drugoligaški klubovi, pogođeni su zarazom pa je tako Cherno More Varna prijavio 16 slučajeva, a pobjednik kupa Lokomotiv Plovdiv devet.

- Liječničko povjerenstvo je predložilo da prvenstvo počne tjedan ili dva tjedna kasnije nego što je planirano - izjavio je glavni tajnik povjerenstva Mihail Iliev.

- Mi smatramo da je to razuman korak s obzirom na složenu epidemiološku situaciju.

Bugarska je u petak zabilježila rekordnih 330 slučajeva zaraze koronavirusom. Do sada je u toj zemlji ukupno 6.672 ljudi oboljelo od COVID-19, a 262 ih je preminulo.

Aktualna sezona još uvijek traje nakon što se nastavila 5. lipnja poslije gotovo tri mjeseca pauze.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije