Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Gruzija

Bilićeve muke: Kako naći 25 igrača

Slaven Bilić
Igor Kralj/Pixsell
19.05.2011.
u 20:42

Kada je Slaven Bilić obrazlagao razloge velikog neuspjeha, izostanka sa Svjetskog prvenstva u JAR-u, glavna vodilja bilo mu je mnogo ozlijeđenih igrača

Nikako Bilić nije mogao složiti pravu momčad. Jedini mir imao je na gostovanju u Bjelorusiji, a ta je pobjeda označena kao najbolja igra Hrvatske u kvalifikacijama za SP.

I evo, stiže Gruzija, a Bilić opet ima velikih problema. Ozlijeđeni su Rakitić, Strinić, Iličević, Lakić i Olić, dok Kranjčar izostaje zbog žutih kartona. To su oni na koje izbornik u susretu s Gruzijom ne može računati. Ali, ni s ostalima situacija nije bajna.

Runje nije branio u posljednje dvije utakmice za Lens, Ćorluka je propustio zadnje nastupe za Tottenham zbog ozljede, no dolazi na pripreme za Gruziju, Šimunić je posljednje minute za Hoffenheim odigrao još u veljači, Pranjić je 90 minuta za Bayern odigrao 2. travnja, Petrić je za HSV nastupio 23. travnja, Kalinić je u dresu Blackburna igrao 30. travnja, Eduardo je u svibnju za Šahtar igrao samo 33 minute...

Od standardnih, Srna igra očekivano, baš kao i Modrić u Tottenhamu, njih dvojica bit će u susretu s Gruzijom važni motori. Vukojević je također standardan u Dinamu, ali od njega teško možemo očekivati da će biti detonator koji će razbiti momčad Temuria Ketsbaie. Glavni aduti bit će igrači koji do sada nisu bili u prvom planu. Mandžukić, Jelavić i Perišić čine trojac od kojeg izbornik očekuje da ponesu glavni teret.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Komentara 19

DR
dragogera
12:24 20.05.2011.

ne branim bilica ali nikako ne razumijem kad netko kaze da vukojevic treba igrati.pa taj trci najvise na svijetu na kriva mjesta.uvijek je na krivom mjestu.samo zasto ne zove lovrena ,e to mi nije jasno

BI
bilikamen
23:05 19.05.2011.

Kako? Nađeš jednog dobrog i još 24 takva.

DU
Deleted user
08:12 20.05.2011.

Ma o čem mi pričamo. Bojimo se jedne Gruzije. Ako ih ne pojedimo i sa tom \"drugom\" ekipom onda nesmijemo biti 9 ili 10 na Fifinoj ljestvici i dakako da nam onda nije mjesto na euru!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije