Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Bilićev Beşiktaş slavio protiv Gaziantepspora

Slaven Bilić
Ivana Ivanović/PIXELL
07.02.2014.
u 23:13

Nogometaši Beşiktaşa, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u 20. su kolu turskog prvenstva kao gosti svladali Gaziantepspor s 2:1.

Pogotke za Bilićevu momčad postigli su Sahan i Sismanoglu. Beşiktaş je ovom pobjedom stigao na samo bod zaostatka od drugoplasiranog Galatasaraya.

Crna serija Borussije (M) se nastavila

Bayer Leverkusen je u 20. kolu Bundeslige slavio kod Borussije Mönchengladbach s 1:0. Jedini gol zabio je reprezentativac Južne Koreje Heung-Min Son u 62. minuti.

Bio je to nevjerojatni 22. put zaredom da Borussia na svom terenu nije uspjela svladati Bayer. Mönchengladbach  je trenutno na petom mjestu, dok je Leverkusen drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije