Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Bilića otpisali iz bizarnog razloga, a posao dali bivšem treneru Dinama

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.10.2018.
u 13:21

Prije negoli je preselio u Saudijsku Arabiju, za bivšeg hrvatskog izbornika bio je zainteresiran francuski prvoligaš

Slaven Bilić prošlog je tjedna preuzeo momčad saudijskog Al Ittihada te se tako vratio trenerskom poslu nakon stanke od deset mjeseci.

Prije negoli je preselio u Saudijsku Arabiju, za bivšeg hrvatskog izbornika bio je zainteresiran francuski prvoligaš Nantes.

No, France Football ističe da Bilić posao nije dobio jer je predsjednik Nantesa Waldemar Kita procijenio da ga nema smisla dovoditi jer ne zna francuski jezik, što je pomalo bizaran razlog jer ni bivši trener kluba Claudio Ranieri nije znao jezik.

Na kraju su se u Nantesu odlučili za bivšeg trenera Dinama Vahida Halilhodžića koji je jako dobro upoznat s kulturom i jezikom.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 15

AN
AnteizmalogZGa
13:37 03.10.2018.

I što sad?! IBilić i Vaha su bili vrhunski nogometaši, danas su dobri znalci u trenerskim vodama....a iznad svega obojica su iznimne ljudine. Pa što ovaj novinarčić pokušava?!!!! Napraviti priču na temelju raspada Juge?!!!! Ma gonite se ....više neću čitati ništa. Idem negdje gdje ne postoji ljudska zloća. Idem negdje biti sam, bez svih ovih sr..a koja nam servirate svakodnevno.

DU
Deleted user
13:48 03.10.2018.

Ranieri govori tecno francuski, u svakom slucaju bolje nego mnogi novinari VL-a HRVATSKI!

NO
Nordovest
22:32 03.10.2018.

U Francuskoj moraš poznavati francuski, što je tu bizarno??? Bizarno je da u Hrvatskoj više nitko ne mora znati hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije