Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA VOLE Hrvatski izbornik smatra kako je Harry Redknapp pravo rješenje za Tottenham

Bilić: Usvojio sam mnogo Redknappovih osobina

09.11.2008.
u 15:54

Dolazak Harryja Redknappa na čelo Tottenhama naišao je na pozitivne reakcije, kako igrača Spursa, tako i javnosti, drugih menadžera, ali i bivših igrača koji za čovjeka koji je preporodio momčad s White Hart Lanea imaju samo riječi hvale.

Čovjek kojega svi vole
Tako je Benjani Mwaruwari, igrač koji je igrao u velikoj formi u Portsmouthu kada je tamo stolovao sadašnji menadžer Spursa, izjavio kako je Redknapp veliki zabavljač te kako je upravo to, uz, naravno, velike menadžerske sposobnosti, jedan od glavnih razloga zbog kojega ga igrači vole i to mu vraćaju igrama na terenu.

- Redknapp je fantastičan trener. Ima veliku osobnost i obožava se šaliti. Upravo ga zbog toga igrači obožavaju. Tako je jednostavno. On razumije igrače i točno zna što želimo. Ima tu sposobnost da nam otkloni sav pritisak. Možda se takve stvari ne čine posebnima, ali uveliko pomažu kod otklanjanja stresa - pohvalio je bivšeg menadžera Benjani u razgovoru za Mirror.

Menadžer, ali i prijatelj
Ništa manje pohvala nije Redknapp dobio niti od Slavena Bilića. Hrvatski izbornik je u Londonu pratio susret Tottenhama i Dinama i nakon susreta izjavio kako je Redknapp pravi čovjek za Spurse.

- Kada sam se počeo baviti trenerskim poslom uzeo sam poneku osobinu od mnogih trenera s kojima sam radio, ali definitivno sam puno toga uzeo upravo od Redknappa. Pravi je radoholičar. Nema običaj sjediti u uredu već je uvijek na terenima za trening gdje puno priča i šali se s igračima - kaže Bilić za Redknappa i upravo taj detalj ističe kao iznimno bitan.

- S njim možete pričati o bilo čemu. Razumije vas i upravo sam to spomenuo Luki Modriću i Vedranu Ćorluki. Možete mu doći i slobodno reći kako ste umorni, a on će vam bez problema reći kako razumije i dati vam slobodan dan, a možda i dva. čak je spreman poslati vas i natrag u Hrvatsku kako bi se odmorili - ističe Bilić sve ono pozitivno kod Redknappa u čemu bi Modrić i Ćorluka mogli uživati.

I konačna pohvala hrvatskog izbornika stigla je u vidu sljedeće izjave:

- Redknapp razumije ljude i to ga čini tako velikim.

Teško je zaista u ovom trenutku pronaći nekoga tko ima zamjerke na rad bivšeg menadžera Nike Kranjčara. Svi ga hvale, a rezultati mu samo idu u korist. I zaista se u ovom trenutku čini kako je on pravi čovjek za Tottenham, a samim tim i za dvojicu hrvatskih reprezentativaca koji igraju za posljednjeplasiranu momčad Premier lige. pitanje je samo koliko će dugo Tottenham držati ulogu fenjeraša. Imaju igrače, ali i menadžera koji su u stanju promijeniti sadašnju situaciju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije