Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrsaljko igrao za Genou

Bilić remizirao s Fenerom: Utakmica je bila čudo!

Slaven Bilić
Ivo Čagalj/Pixsell
01.12.2013.
u 00:13

- Utakmica je bila čudo! Teško je bilo igrati u takvoj atmosferi kao gost, a iako tražim pobjede, i ovaj bod me zadovoljava - rekao je Bilić.

Genoa i Torino u 14. su kolu Serie A odigrali 1:1. Goste je u vodstvo doveo El Kaddouri u 17. minuti, a bod Genoi donio je Biondini u 69. minuti. Šime Vrsaljko odigrao je čitavu utakmicu.

Genoa je trenutno sedma momčad Serie A, dok je Torino tri mjesta slabije plasiran.

Bilić remizirao kod Fenera

Bivši izbornik Slaven Bilić gostovao je sa svojim Bešiktašom kod Fenerbahčea, gdje je bilo vatreno. Poveli su 1:0 preko Sahana, Fener je preokrenuo preko Emenikea (12) i Sow (37), a u posljednje dvije minute prvog poluvremena je Hugo Almeida zabio dva gola, no izdržali su vodeći Bilićevi igrači do sedam minuta prije kraja kada je zabio Kuyt. Inače, Bešiktaš je od 30. do 70. minute igrao s igračem više, kada su i domaćinima isključili igrača.

- Utakmica je bila čudo! Teško je bilo igrati u takvoj atmosferi kao gost, a iako tražim pobjede, i ovaj bod me zadovoljava.

Trenutno je treći na ljestvici turskog prvenstva.

Subašić sačuvao praznu mrežu

Danijel Subašić besprijekorno je branio je protiv Rennesa, a njegov je Monaco i bez ozlijeđenog Falcaa slavio 2:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije