Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilić može odahnuti, West Ham s igračem manje izborio pobjedu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
15.10.2016.
u 20:38

Pobjednika je odlučio pogodak Manuela Lanzinija u 19. minuti nakon asistencije Aarona Cresswella

Slaven Bilić je nakon pet utakmica napokon upisao pobjedu u prvenstvu. U 8. kolu engleske lige West Ham je u gostima pobijedio Crystal Palace sa 1:0. Čekićarima je to tek druga pobjeda u sezoni.

Pobjednika je odlučio pogodak Manuela Lanzinija u 19. minuti nakon asistencije Aarona Cresswella. 

Mnogo sreće je Bilićev West Ham imao u 45. minuti kada je Christian Benteke promašio jedanaesterac, koji je skrivio Angelo Ogbonna. U sljedećem napadu napadač Crystal Palacea Benteke zatresao je vratnicu.

Nakon ozljede u sastav West Hama se vratio Aaron Cresswell, ali sada ga čeka novi odmor. Naime, Cresswell je u samo tridesetak sekundi dobio dva žuta kartona i u 75. minuti morao je napustiti teren. Posljednjih 15 minuta čekićari su igrali s igračem manje.

Pogledajte kako je Cresswell dobio dvije opomene te morao ranije otići pod tuš...

 

Benteke je do kraja utakmice promašio još nekoliko dobrih prilika, a u sudačkoj je nadoknadi vratar West Hama Adrian je sjajnom obranom spasio svoju mrežu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
20:47 15.10.2016.

Ante Žižić se super razvija u Ciboni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije