Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čatež

Bilić krije sastav, Srna poziva na ozbiljnost

Reprezentacija (1)
Igor Kralj/Pixsell
16.11.2010.
u 12:55

Hrvatska nogometna reprezentacija jednu od najuspješnijih rezultatskih godina (bez poraza) zaključit će utakmicom protiv Malte, u srijedu (17.30 sati) u Maksimiru.

Tri kvalifikacijska boda su već svi upisali, a kapetan Darijo Srna je upozorio:

- Prije pet godina smo na Malti igrali 1:1, tamo smo gotovo izgubili nastup na SP-u u Njemačkoj, što nas upozorava uoči ovog dvoboja. Na Malti smo bili neozbiljni sada moramo dati baš sve od sebe da bi smo slavili.

Izbornik Slaven Bilić otkrio je, da je gledao utakmicu Malte i Gruzije, koju su Gruzijci dobili u 92. minuti, a Maltežani imali veliku priliku nekoiko minuta ranije.

- Sastav još uvijek ne mogu reći iako ga znam. Ovu pobjedu želimo darivati našim navijačima koje pozivam da ispune maksimirske tribine. Sutra je veliki dan, obilježava se 20 godina od utakmica sa SAD-om i zbog toga ćemo sve učiniti da dođemo glatke pobjede - kaže izbornik Bilić.

Novinari su izbornika pitali kako komentira posljednje izjave nogometnih dužnosnika s obzirom da je danas Dan tolerancije.

- Svatko odgovara za svoje postupke, ali vas uvjeravam da i oni koji fućkaju tamnoputim igračima na terenu nisu rasisti, sve su samo nepromišlje geste.

Iz HNS-a još jedanput pozivaju gledatelje da dođu na stadion, ulaz je besplatan. Ulaznice se mogu nabaviti na uobičajni mjestima uza stadion.

Komentara 5

TA
tapiros
14:32 16.11.2010.

Tako je. Ne smijemo otkriti Malti kojom formacijom ćemo igrati jer bi nas pročitali i sigurno postavili kontra formaciju kojom bi blokirali sve naše pokušaje i time si otvorili kontre ... svaka čast, prvi trener koji skriva sastav pred Maltom.

OB
-obrisani-
15:17 16.11.2010.

Bilić krije sastav, Srna poziva na ozbiljnost jer kada si vanka World Cup Balkanska ekipa i Malta je itekako opasan protivnik..

OB
-obrisani-
15:56 16.11.2010.

Bilić lukavo sakriva sastav protiv Malte kao što je to radio i za vrijeme World Cupa 2010 u JAR-u gdje svi kockasti protivnici još dan danas neznaju da su igrali protiv kockastih jer je sastav bio potpuno sakriven i nevidljiv..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije