Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepuni Upton Park

Bilić je uživao: Vratar Adrian zabio nakon prodora preko cijelog terena i oduševio navijače

Adrian
Foto: Screenshot
1/5
29.03.2016.
u 11:25

Za momčad bivših zvijezda, koju je vodio Slaven Bilić, zaigrali su poznati igrači Paolo Di Canio, Julian Dicks, Rio Ferdinand, Craig Bellamy, Yossi Benayoun, David James, Teddy Sheringham...

Reprezentativnu stanku West Ham iskoristio je za revijalni spektakl u kojem su se sastale dvije momčadi čekićara – ova sadašnja i all-star momčad sastavljena od bivših zvijezda. Susret je odigran u čast kapetana Marka Noblea, koji je u klubu već 12 godina, a na Upton Parku bilo je više od 35 tisuća gledatelja.

Rezultat je bio u drugom planu pa je utakmica tako i završila – bez pobjednika!

Za momčad bivših zvijezda, koju je vodio Slaven Bilić, zaigrali su poznati igrači Paolo Di Canio, Julian Dicks, Rio Ferdinand, Craig Bellamy, Yossi Benayoun, David James, Teddy Sheringham..., a posebno se istaknuo Dean Ashton koji je zabio fenomenalan pogodak sjajnim udarcem iz voleja. 

S druge strane, publika je ovacijama nagradila i Bilićeva sadašnjeg vratara Adriana koji je zabio gol nakon solo prodora. Sve u svemu, publika je uživala, vidjela puno lijepih poteza, a West Ham pokazao da atmosfera u klubu nikad nije bila bolja, što je prije nekoliko dana potvrdio i sam kapetan Noble.

>>'West Ham je bio cirkus, a sad je najbolji ikad. Bilić je važan dio tog uspjeha'

>>Bilić dobiva Ibrahimovića na dar? 'Istina je, želimo ga dovesti u West Ham!

 

Komentara 1

Avatar miki67
miki67
19:59 31.03.2016.

ha, ha, ali ovaj golman je namjerno pustio svome suparničkom kolegi, da zatrese mrežu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije