Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Noble:

'West Ham je bio cirkus, a sad je najbolji ikad. Bilić je važan dio tog uspjeha'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
27.03.2016.
u 12:55

- Imali smo teških deset godina, različito vodstvo, puno trenera... Ali, sad smo napokon postali stabilan klub.

Mark Noble, kapetan West Hama, klubu se priključio još 2000. godine i dosad je skupio preko 300 nastupa za prvu momčad pa spada u skupinu onih koji su najkompetentniji za procjenu stanja u West Hamu. U razgovoru za engleske medije otkrio je da čekićari proživljavaju najbolje trenutke.

- Klub je u pojedinim razdobljima u posljednjih deset godina bio vođen poput cirkusa. Najnižu točku dodirnuli smo pod vodstvom Avrama Granta kad smo ispali iz lige, rekao je Noble pa nastavio priču:

- Imali smo teških deset godina, različito vodstvo, puno trenera... Ali, sad smo napokon postali stabilan klub. Mogu reći da sadašnji vlasnici odlično vode klub, sredili su sve i vode ga kako treba.

Pohvalio je i Slavena Bilića, pod čijim vodstvom nižu sjajne rezultate.

- Imamo i odličnog trenera, koji je važan dio ovog uspjeha. Igrao je za ovaj klub, zna kakvi su navijača, a važno je što je bio ljubimac publike. On poznaje ovaj klub iznutra i zna što znači navijačima.

>>Slaven Bilić će imati više navijača nego što se nadao na novom stadionu

Komentara 2

MP
marijan.pinkeva
13:57 27.03.2016.

Bravo Slavene!

DU
Deleted user
23:52 27.03.2016.

sad bar imam gledati nekoga u engleskoj ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije