Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav bi to transfer bio

Bilić dobiva Ibrahimovića na dar? 'Istina je, želimo ga dovesti u West Ham!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.03.2016.
u 14:16

- Imamo listu od desetak napadača iz cijele Europe i to nam je prioritet, na to ćemo potrošiti većinu novca, to je naš plan.

Zlatanu Ibrahimoviću ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om i sve je izvjesnije da će napustiti francuski klub. Lista klubova zainteresiranih za sjajnog švedskog napadača je svakim danom sve duža, a on još uvijek 'važe' ponude.

- Nismo razgovarali s nijednim klubom zasad, to je istina, a kako sada stoje stvari, napuštam PSG ovog ljeta. Znam da me prate klubovi iz engleske lige, rekao je Ibrahimović.

Među onima koji ga prate i žele dovesti jest i West Ham. Predsjednik kluba David Sullivan već je ranije obećao Slavenu Biliću dar za preseljenje na novi stadion, a to bi mogao biti Ibrahimović.

- Imamo listu od desetak napadača iz cijele Europe i to nam je prioritet, na to ćemo potrošiti većinu novca, to je naš plan. Želio bih dovesti Ibrahimovića iz PSG-a, naravno. Ne znam hoće li on doći, ali znam da je i s 34 godine vrhunski igrač, poručio je Sullivan.

No, čekićari imaju i plan B.

- Pratimo i najbolje igrače i strijelce iz Premiershipa. Poslat ćemo ponude za vrhunske igrače. Iako sad imamo najbolju momčad u posljednjih nekoliko godina, želimo se pojačati i nadam se da ćemo sljedeće sezone bit još jači, zaključio je predsjednik kluba.

>>Ibrahimović: Da, žele me klubovi iz Premier lige

>>'West Ham je bio cirkus, a sad je najbolji ikad. Bilić je važan dio tog uspjeha'

Komentara 3

Avatar sv.ilija
sv.ilija
15:51 28.03.2016.

Ovakvo novinarstvo i ovaj novinar nisu vredni pišljiva k..ca

UF
ufrm
17:49 28.03.2016.

Nisam siguran da je ovo dobro rijesenje ibra je arogantna i tempirana bomba dok je nogomet timski sport .... Tocno je da zabija ali cijena je prevelika.

MA
mamunamegalo
21:04 28.03.2016.

Može mu bilic čistiti kopačke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije