Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISERKA I JOLE PETROVIĆ
Povratak na članak

Bili su u braku 62 godine: Osuđivali su ga jer nije bio na utakmici Šibenke i Bosne

Kada je Šibenka igrala s Bosnom onu povijesnu utakmicu cijeli je Šibenik bio u dvorani na Baldekinu, jedino je moj Jole dok je trajala utakmica šetao rivom

Komentari 2

CS
Cijepio_sam_ se
11:35 28.04.2021.

"javnost ga osuđivala što nije bio na utakmici Šibenka i bosna iz ' 83" , dno od novinara. Neki ljudi radi stresa nežele na utakmicu, zašto bih takve osuđivali. Kad su bili penali Hrvatske reprezentacije na SP 2018, izašao sam van kuće, nisam htio gledati,jer je bilo previše stresno za moje zdravlje, a drugi dan sam u reprizi u miru pogledao utakmice, osim finala koji sam samo prvo poluvrjeme gledao.

VL
EP
eduard.pranger
11:41 28.04.2021.

Who the fuck is "narod". Je li to onaj priglup i primitivan narod koji već trideset godina glasa za kriminalnu skupinu? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.