Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Bild: Ivica Olić 
na ljeto se seli u Wolfsburg

olic
afp
01.02.2012.
u 16:09

Njemački tabloid Bild piše da će Ivica Olić karijeru nastaviti u Wolfsburgu.

List piše da je Ivica odbio produljiti ugovor koji ga do ljeta veže uz Bavarce te je odlučio za šest mjeseci preseliti se u Wolfsburg gdje će se u napadu pridružiti Mariju Mandžukiću. Srđan Lakić još je prije otišao na posudbu u Hoffenheim.

– U vrhunskoj sam formi, trener više ne može reći da ne igram zato što nemam kondicije – poručio je Olić.

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:10 01.02.2012.

EU srpski azilant hihihihihhihi-kako bre na tvom svetom \"gazi-mestu\" gazi po dreku hihihihihhi

OB
-obrisani-
20:11 01.02.2012.

EU otoman-bre nasa cijela slovenija sa hrvatskom navijala je za dansku protiv tvojih divljaka, koji napadaju ko otomanci iz zasjede

OB
-obrisani-
20:12 01.02.2012.

EU srpski rom-kaj si pozabiv kak vas je sve i tebe nemanja vidic poslao u PM hihihihihhihi-kaj si to pozabiv i rekev: nikad vise u zivotu necu igrat za rvas-rome hihihhihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije