Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatne kvalifikacije

BiH i Portugal ipak će igrati u Zenici

Zenica
AFP
01.11.2011.
u 11:45

U dodatnim kvalifikacijama za Euro 2012. reprezentacija BiH domaću će utakmicu s Portugalom igrati u Zenici

Vodstvo BiH odlučilo je domaću utakmicu igrati u Zenici, na što su se Portugalci žalili. Uefa je donije konačnu odluku i nakon inspekcije stadiona potvrdila da stadion Bilino polje zadovoljava sve kriterije.

UEFA je u krajem prošlog tjedna obavila inspekcije u Zenici i Sarajevu, a izbornik BiH Safet Sušić još je tada rekao da ne vidi razlog zašto se ne bi igralo na Bilinom polju.

Dvoboj BiH u Zenici se igra 11. studenoga, dok je uzvrat  četiri dana kasnije u Lisabonu.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
santos008
14:46 01.11.2011.

Sad se pojavio drugi problem,moguce da Portugal iz sigurnosni razloga [Vehabije] zatrazi da se utakmica igra u Banja Luci i to je BiH.

KR
kruni
15:04 01.11.2011.

ili jos bolje u sirokom na pecari !

CU
cupus
02:06 02.11.2011.

Ekad se moze igrati u Izraelu itd. onda moze i u bosni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije