Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Bez Sandre Perković i Sare Kolak na EP-u u Splitu

Sandra Perković
Sanjin Strukić/Pixsell
02.05.2021.
u 12:00

Sandra je otkazala zbog ozljede i nada se da će biti spreman za prvi miting Dijamante lige koji se održava sredinom svibnja. Sara Kolak je pak rekla da joj se nastup u Splitu ne uklapa u plan i program priprema

Određena je hrvatska reprezentacija koja će 8. i 9 svibnja nastupiti na bacačkom prvenstvu Europe u Splitu. Nažalost, nastup će proći bez dvije najbolje hrvatske atletičarke - Sandre Perković (disk) i Sare Kolak (koplje). Sandra je otkazala zbog ozljede i nada se da će biti spreman za prvi miting Dijamante lige koji se održava sredinom svibnja. Sara Kolak je pak rekla da joj se nastup u Splitu ne uklapa u plan i program priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Tako će glavni hrvatski adut na EP-u biti Filip Mihaljević u bacanju kugle.

Za Hrvatsku će u Splitu nastupati - seniori: Mihaljević, Marković (oba kugla), Marković, Premeru (oba disk), Marković, Ćurković (oba koplje), Mičuda, Lovrić (oba kladivo); seniorke: Tolj, Žaja (obje kugla),Brkljačić, Tolj (obje disk), Žeravica, Štefanec (obje koplje), Kožuč, Terzić (obje kladivo); mlađi seniori: Šorman (kugla), Čović Marić (disk i kladivo), Favorov (koplje); mlađe seniorke: Leko (disk), Cik (kugla), Šokota (koplje) i Milinković (kladivo). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije