Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski interisti
Povratak na članak

Bez obzira na Olu i Pranju, u Madridu će srce kucati za voljeni Inter

Nije bilo proslave Interova trijumfa nad Barcelonom i ulaska u finale, a ulaznice za spektakl rezervirane su prije mjesec dana.

Komentari 2

KU
kukuriku
14:24 30.04.2010.

Taljani su interesantni i kontradiktorni,...na pr.,- Milan je Berlucsonijev-klub i njegovi navijací su Socijal-komunisti,..a Inter-nacijonal je \"radnicki\" -klub i za njega su Kapitalisticki nastrojeni..??!!..-:))

VL
FA
fanatico
12:24 01.05.2010.

Inter u srcu je internet stranica našeg kluba koji se zove Inter Club Fedeli. Ovaj mjesec počinje obnova članarina za novu sezonu i upis novih članova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.