Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski interisti

Bez obzira na Olu i Pranju, u Madridu će srce kucati za voljeni Inter

Inter navijači
VL
30.04.2010.
u 13:17

Nije bilo proslave Interova trijumfa nad Barcelonom i ulaska u finale, a ulaznice za spektakl rezervirane su prije mjesec dana.

– Inter u srcu bit će i na finalnoj utakmici s Bayernom u finalu Lige prvaka, bez obzira na to što će u dresu bavarske momčadi igrati Ivica Olić i Danijel Pranjić – rekao je Antonio Bulić, predsjednik Interova navijačkog ogranka u Hrvatskoj koji postoji već godinu dana.

– Družimo se već šest godina i iza nas su brojna putovanja, ali klub službeno postoji godinu dana.

Bulić se prisjetio početka.

– Sve je počelo prije šest godina kada smo u novinama pročitali priču o Elviju Baccariniju, tada dekanu Filozofskog fakulteta u Rijeci koji je zapravo začetnik "interizma" u Hrvatskoj.

Klub broji oko 200 članova i, naravno, i ove sezone organizirao je putovanja na utakmice Lige prvaka i talijanskog prvenstva.

– Bili smo na desetak utakmica, u Kazanju, Londonu, Milanu... Putujemo i u Madrid – istaknuo je Hrvoje Kovač, koordinator u klubu.

Ulaznice za finalnu utakmicu rezervirane su prije mjesec dana. Predsjedniku kluba ne prestaje zvoniti telefon nakon Interova ulaska u finale Lige prvaka.

– Do sada nam je to bio hobi, no čini mi se da ćemo se morati ozbiljnije posvetiti cijelom projektu. U Hrvatskoj se družimo uz mali nogomet, a profili članova najrazličitiji su. Ima tu profesora, odvjetnika, klinaca i starije gospode. Sljedeće sezone u Interu su nam obećali druženje s igračima – istaknuo je Antonio Bulić.

Komentara 2

KU
kukuriku
14:24 30.04.2010.

Taljani su interesantni i kontradiktorni,...na pr.,- Milan je Berlucsonijev-klub i njegovi navijací su Socijal-komunisti,..a Inter-nacijonal je \"radnicki\" -klub i za njega su Kapitalisticki nastrojeni..??!!..-:))

FA
fanatico
12:24 01.05.2010.

Inter u srcu je internet stranica našeg kluba koji se zove Inter Club Fedeli. Ovaj mjesec počinje obnova članarina za novu sezonu i upis novih članova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije