Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propali transfer

Betis je odbio dati 90.000 eura za Halilovića

Alen Halilović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
09.04.2014.
u 15:30

Barcelona će platiti 2, 2 milijuna eura za Alena Halilovića, a Betis je prije dvije godine odbio potpisati s mladim igračem Dinama, kako prenosi španjolski medij El Desmarque

Betis je imao u ruci potpisivanje ugovora s mladom hrvatskom nogometnom nadom još prije dvije godine. 

Dinamo je za Alena tada tražio neznatan iznos od 90.000 eura, izvještavaju španjolski mediji. 

Bilo je to 2012. godine kada je član tehničkog tajništva Betisa u Zagrebu prisustvovao sastanku s čelnicima kluba i vratio se u Sevillu s praktički dogovorenim transferom.

Pri povratku u Sevillu pokušao je uvjeriti skauta Vladu Stošića i jednog od čelnih direktora Betisa Josea Antonia Boscha da bi Halilović bio jedinstvena prilika za njih, ali oni su ga odbili.

Španjolski mediji špekuliraju da je sporan bio zahtjev Halilovićeva oca Sejada da čitava obitelj preseli u Sevillu te da im klub osigura posao.  

Sve što je uslijedilo nakon toga, poznato je široj javnosti.

Halilović je potpisao za Barcelonu B, a tko je dobio, a tko izgubio – tek ćemo vidjeti.

>>Mališani kao put za izlazak iz krize

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:35 09.04.2014.

onda je ovih 2,2 mil. EUR +bonusi ipak puna šaka brade za Dinamo

PE
pessimus
17:55 09.04.2014.

mlada hrvatska nogometna nada....konačno da netko napiše onako kako jest. ništa ni dodati ni oduzeti. dominikoviću bravo na hrabrosti.

TV
tvrdapixa
18:30 09.04.2014.

U doba kad je Luka prelazio u Real, stranice Večernjaka su se svaki dan gotovo razmočile od pljuvanja po našem reprezentativcu. Te, "nema pojma, te precjenjena vrijednost..." Povijest se ponavlja sad i s malim Alenom. Kad bih ja bio roditeljj takvim mladim talentima, zabranio bih im da uopče čitaju te gluposti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije