Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženska ruka za ždrijeb

Bernie: Bolje da o startu odlučuju atraktivne ljepotice, nego vozači

Sebastian Vettel
PIXSELL
06.04.2010.
u 14:01

Iako je prošao 1. travnja, prvi čovjek formule Bernie Ecclestone, koji je donedavno zagovarao prečice na stazama, ima novu dosjetku - ždrijeb za startne pozicije koji bi iz šešira izvlačila atraktivna ljepotica.

– Zašto ne bismo doveli neku zgodnu djevojku koja bi izvukla imena deset vozača iz šešira i odredila redoslijed na startu? – domislio se Ecclestone (79). Čovjek u biranju djevojaka ima iskustva, vrijeme provodi s atraktivnom Brazilkom Fabianom Flosi koja je čak 50 godina mlađa.

Šef se boji kako bi utrke, usprkos dramatičnima u Australiji i Maleziji, mogle ipak više nalikovati dosadnom otvaranju u Bahreinu.

– Moramo hitno učiniti nešto. Srećom, momčadi su napokon shvatile da mnogo toga nije u redu, treba više pretjecati.

Njegovoj bojazni ide u prilog i činjenica da su trojicu s postolja proteklog vikenda (Vettel, Webber, Rosberg) kamere snimale samo - na prvom zavoju i na kraju utrke. Sebastian Vettel imao je šesti najbrži krug utrke, zanimljive stvari događale su daleko iza njega.

Osim pravila, prvi bi čovjek mijenjao i destinacije. Sve je izglednije da će se 2012. voziti u Rusiji i 2013. u New Yorku.

– Neke ćemo utrke izgubiti putem, za neke to zaista neće biti problem. S nekim zemljama sam već na korak do dogovora – dodao je Bernie.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
14:16 06.04.2010.

\"... izvuče imena deset vozača iz šešira i odredi redosljed na startu?\" Ja sam se domislio još bolje: nek izvuče imena iz šešira i odredi redosljed na CILJU! Jeee ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije