Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJEDNAČENO SP
Povratak na članak

Pakao do polufinala... prvo Španjolci, onda domaćini, pa 'stari prijatelji' Francuzi

Sa Španjolcima i Nijemcima imamo pozitivan omjer u međusobnim utakmicama na velikim rukometnim natjecanjima, dok smo s Francuzima u minusu

Komentari 6

Avatar Cat
Cat
13:15 17.01.2019.

Ono što je izbornik Dalić uporno govorio za nogometnu repku: mi sebe moramo gledati ne druge; isti je recept i s rukometašima. Mislim da iako mlada naša rukometna repka je dobra i može daleko dogurati ali samo ako će gledati sebe i dati svoj maksimum na svakoj slijedećoj tekmi. Želim im i malo sportske sreće koja nas je često znala napustiti. Vjerujem u naš uspjeh, IZNAD SVIH HRVATSKA

VL
PA
PainKiller
13:15 17.01.2019.

Idemo do kraja!!!

VL
MA
maloprekosutra
13:11 17.01.2019.

Pa što ? Dobijemo dvije od tri i polufinale je naše !

VL
TH
than
13:42 17.01.2019.

Zato su Danci lagano mogli prošetati do polufinala i sa trećom ekipom.

VL
DE
deckoizkrnjaka
16:19 17.01.2019.

Pa sto se dalje odmice,dobivaju se sve jaci i jaci protivnici,jer nema vise Japana,Bahreina,Makedonije,Islanda......sada ostaju sve mocniji,bice gadno,ali mozemoli barem s jednom dobivenom proci dalje,znali neko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.