Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMIRALI

Bergkamp, Cocu, Kluivert i Reiziger postali treneri

Dennis Bergkamp
Reuters
16.02.2010.
u 12:39

Dennis Bergkamp, Phillip Cocu, Patrick Kluivert i Michael Reiziger, četvorica bivših nizozemskih nogometnh reprezentativca, završili su tečaj za trenere koji je organizirao Nizozemski nogometni savez.

Bergkamp, igračka legenda londonskog Arsenala, najavio je krajem prošle godine da će svoj trenerski rad započeti s najmlađima, vjerojatno u Nizozemskoj. No, dodao je:

- Volio bih u nekom trenerskom svojstvu raditi u Arsenalu. Doista volim i taj klub i Englesku, tamo je zadovoljstvo raditi u nogometu, bilo kao trener, bilo kao igrač. Svakome bih to savjetovao.

U prosincu prošle godine francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger demantirao je navodnu Bergkampovu tvrdnju da je odbio ponudu da se pridruži Arsenalovu stručnom stožeru.

- Mislim da će Dennis biti jako dobar trener, ali nama trenutačno ne trebaju novi ljudi u trenerskom timu - govorio je tada Wenger.

Bergkamp je za Arsenal igrao od 1995. do 2006. godine, te je u tom razdoblju sakupio 424 utakmice za topnike i postigao 120 golova. U nizozemskoj reprezentaciji odigrao je 79 utakmica i postigao 40 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije