Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMENECH OBJAVIO POPIS

Benzema neće vidjeti JAR, Ribery hoće

Karim Benzema
Reuters
11.05.2010.
u 21:27

Sjajna karijera Karima Benzeme (22) iz vremena igranja u Lyonu usporena je klupom koja ga je zadesila u Real Madridu. Neigranje ga je koštalo i Svjetskog prvenstva.

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech odlučio je zatvoriti vrata "tricolora" za napadača koji je za Real postigao osam golova u 23 odigrane prvenstvene utakmice i ne pozvati ga u kadar reprezentacije koja će igrati na južnoafričkom Mundijalu (11. lipanj - 11. srpanj).

To što Benzema neće igrati na SP-u nema nikakve veze sa seks-skandalom u koji je upleten, pojasnio je izbornik koji je odlučio sreću u JAR-u iskušati i bez Patricka Vieire.

Svoj širi popis Domenech će skratiti do 1. lipnja kada će imenovati 23 nogometaša koje će voditi na jug Afrike.

Prošireni francuski popis za Svjetsko prvenstvo (30 igrača):

Vratari: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux), Mickael Landreau (Lille)

Braniči: Bacary Sagna (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Eric Abidal (Barcelona), Rod Fanni (Rennes), Sebastien Squillaci (Sevilla), Adil Rami (Lille), Marc Planus (Bordeaux), Gael Clichy (Arsenal), Anthony Reveillere (Lyon)

Veznjaci: Lassana Diarra (Real Madrid), Alou Diarra (Bordeaux), Jeremy Toulalan (Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Abou Diaby (Arsenal), Yann M'Vila (Rennes)

Napadači: Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Franck Ribery (Bayern), Sidney Govou (Lyon), Djibril Cisse (Panathinaikos), Hatem Ben Arfa (Marseille), Mathieu Valbuena (Marseille), Jimmy Briand (Rennes) 

 

Komentara 4

FR
FrancPrešern
21:44 11.05.2010.

Benzema neće vidjeti JAR što je vrlo čudno s obzirom da ne igra za kockaste sa zapadnog balkana..

CA
cameosis
03:25 12.05.2010.

englezi ne igraju u kockastim dresovima -- koje gluposti pišeš, momče.

FR
FrancPrešern
08:22 12.05.2010.

Benzema neće vidjeti JAR, Ribery hoće. SP 2010 u JAR če vidjeti i reprezentacija kockastih na sportskom programu HTV 2 uz komentar mlađeg Sušeca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije