Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFA BENITEZ Trebamo odigrati savršenu sezonu ako želimo naslov

Benitez: Za naslov će trebati možda i 95 bodova

rafa-txt.jpg
import
29.10.2008.
u 09:39

Trener nogometaša Liverpoola Rafa Benitez izjavio je u intervjuu za Daily Mail da Liverpool mora odigrati savršenu sezonu ako želi osvojiti naslov u Premiershipu.

Liverpool je vodeća momčad Premiershipa sa 23 osvojena boda nakon devet kola, tri više od drugoplasiranog Chelseaja. Benitez smatra da će biti zaista teško sačuvati vodeću poziciju i osvojiti naslov, mnogo teže nego li je to primjerice u španjolskoj Primeri gdje je s Valencijom osvojio dvije titule.

- Premiership je mnogo teže osvojiti nego Primeru. Ovdje ima mnog bogatih klubova. U Španjolskoj su bogati samo Barcelona i Real Madrid – izjavio je Benitez.

- Chelsea, Manchester United i Arsenal sigurno neće izgubiti previše utakmica. Teško je očekivati da će baš svi konstantno kiksati i zato treba igrati praktički savršeno. Za naslov će trebati možda i 95 bodova, kao što je Chelsea osvojio jedne godine. Ali možda će biti dovoljno i 92 ili 87 bodova, nikad se ne zna. U svakom slučaju bodove ne smijemo prosipati - dodao je španjolski stručnjak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije