Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERSKE TRAMPE

Benitez preuzima Chelsea, AVB Romu, a Luis Enrique Barcelonu?

'Inter Milan's coach Rafa Benitez gestures during the Italian Serie A soccer match against SS Lazio at the Olympic stadium in Rome December 3, 2010.   REUTERS/Max Rossi   (ITALY - Tags: SPORT SOCCER
Pixsell/Reuters
06.03.2012.
u 11:17

Odlazak Villas-Boasa s klupe Chelseaja zakotrljao je druge trenerske transfere

Dva dana nakon što je dobio otkaz na klupi Chelsea, Andre Villas-Boas već ima praktički siguran novi angažman. U Londonu se nedavno potajno našao s direktorom talijanske Rome Francom Baldinijem, znajući da mu na Stamford Bridgeu slijedi ''košarica''. Kako su u Rimu već dulje vrijeme nezadovoljni uslugama aktualnog trenera Luisa Enriquea, još i prije sezone sastali su se s Portugalcem, no tada ih je odbila odšteta koju je tražio Porto od 13,3 milijuna eura.

Ovoga puta prepreke ne bi trebalo biti, a AVB u Italiju bi trebao doći u lipnju, a Luis Enrique, tada bi navodno, preuzeo Barcelonu.

U Engleskoj već danima špekuliraju o Villas-Boasovom nasljedniku u Chelseaju. Kako piše The Sun, Romanu Abramoviču ponudio se Rafa Benitez, bivši trener Liverpoola i Intera.

- Kao menadžer s iskustvom u Ligi prvaka te u Španjolskoj i Italiji, otvoren sam za ponude - navodno je rekao Benitez i istaknuo kako je osvajao trofeje u tri različite države.

Ruski vlasnik 'bluesa' navodno želi Josea Mourinha, no njemu je trenutno sjajno u Madridu i ne pada mu napamet mijenjati posao.

Komentara 2

LE
lepiCane
11:53 06.03.2012.

Hahahaha koji glupi clanak! pa vi novinari znate gdje ce 7 trenera otic i koji klub ce trenirati! Pa vi cak znate sta covjek pise u CV-u! o yebote jeste smjesni! Ziher Rafa Benitez salje zivotopis Abramovicu!

ZD
Zoran-Düsseldorf
12:25 06.03.2012.

Ovo je najveca novinarska patka(glupost),koju sam procitao,nemacka stampa pise kako su upecali trenera nemacke Löw-a,u Zenevi, sa Abramovicem kako pricaju u jednom restoranu,ako je verovati spekulacijama,mozda ce on preuzeti Plavce posle Eura.ti Plavce posle Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije