Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijete tužbom

Skandal: Benfica objavila listu najkorumpiranijih klubova, velikani se pobunili!

Najkorumpiraniji klubovi
Twitter
16.09.2017.
u 13:57

- Zbog ovih optužbi, Porto je stupio u kontakt s ostalim klubovima i svi tvrdimo da je lista lažna...

Portugalski prvak Benfica na klupskom TV kanalu objavio je listu najkorumpiranijih klubova u Europi. Zbog toga klubu prijeti tužba, a najglasniji u kritikama upravo je najveći rival Porto koji se također našao na popisu.

- Zbog ovih optužbi, Porto je stupio u kontakt s ostalim klubovima i svi tvrdimo da je lista lažna. Pokrenut ćemo postupak protiv Benfice zbog narušavanja ugleda kluba, priopćio je Porto.

Uz Porto na listi najkorumpiranijih još su i Juventus, Milan, Lazio i Fiorentina, Olympique Marseille, Glasgow Rangers, Leeds, Fenerbahče, Bešiktaš, Olympaikos...

Osim spomenutih velikana europskog nogometa navedeni su i berlinski Dinamo, francuski drugoligaš Valenciennes, poljski Widzew, rumunjski Cluj i albanski Tomori Berat.

Ključne riječi

Komentara 10

JU
Jure7
08:00 17.09.2017.

Sreća da nisu nabrajali male klubove, inače bi Dunamo bio prvi...mm

PA
pan-am
14:49 16.09.2017.

Dobro jutro Benfiko i večernji ,izgleda da samo vi to neznate hehehe

DU
Deleted user
14:24 16.09.2017.

Nastavak liste,Real M,Barcelona,Inter,M.United,Bayern,Panathinaikos,Olimpiakos...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije