Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maradona preporučio igrače za Hajduk

Ben Johnson u Splitu: Neću ni doći na atletiku!

Ben Johnson (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
05.09.2010.
u 14:40

Ben Johnson jučer je stigao na Split, no ne zbog Kupa kontinenata...

– Došao sam na poziv Joška Keruma (gradonačelnikov sin, nap. a.). U njegovom fitnessu prenosit ću svoje znanje mladim vježbačima – rekao je Johnson u Hajdukovu dresu.

– Pozvan sam na subotnji derbi, a u posljednje vrijeme bavim se treniranjem nogometaša. Tako sam doveo dva igrača, Gurveera i Karanveera Tumbara. Oni su iz Indije, imaju 17 i 18 godina i bit će na probi u Hajduku. Preporučio mi ih je Maradona, moj prijatelj kojeg sam upoznao 1997. godine i od tada smo stalno u kontaktu – rekao je.

Kad je već u Splitu, hoće li doći pogledati nadmetanja na Kupu kontinenata?

– Možda. Ako stignem. Nije mi to primarno. Ovdje sam zbog drugih stvari.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
16:57 05.09.2010.

prenosit ce svoje znanje mladim vjezbacma....a bogme ako neko zna sve o steroidima, dopingu i drogi, onda je to johnson...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije