Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNO U ZADRU

Bellea sa Stanova izvodili zaštitari, Sablić napustio presicu

'10.11.2012., Park mladezi, Split - MAXtv 1. HNL, 15. kolo, RNK Split - GNK Dinamo. Henri Belle i Sime Vrsaljko.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
26.05.2013.
u 22:50

Tamnoputi napadač Splita htio se obračunati s navijačima koji su ga vrijeđali na rasnoj osnovi pa je udaljen sa stadiona

Nogometaš Splita Henri Belle nakon utakmice u Zadru (2:2) odveden je sa Stanova u pratnji zaštitara i policije. Tamnoputog napadača netko iz publike vrijeđao je na rasnoj osnovi na što je on poludio i krenuo se fizički obračunati. Pokušali su ga smiriti suigrači, ali na kraju je izveden sa stadiona.

I njegov trener Goran Sablić naprasno je napustio zadarski stadion. Tijekom presice nakon utakmice, dok je on imao riječ, verbalno su se sukobili klupski dužnosnici pa je odlučio napustiti presicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije