Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI MEDIJI

Beljo bi mogao zamijeniti jednog od najboljih napadača Europe! Njemački velikan ga želi

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/3
12.12.2023.
u 11:45

Dionu Dreni Belji transfer u Stuttgart bio bi koristan iz dva razloga. Osim što bi dobio priliku dokazati se u trenutačno trećeplasiranom klubu njemačkog prvenstva, otišao bi iz Augsburga gdje nije prvi izbor na svojoj poziciji

Jedan od najboljih strijelaca Bundeslige, Stuttgartov Serhou Guirassy (27), sprema se na izlazni transfer, najavljuju njemački mediji. Za klub je takav razvoj situacije zasigurno razlog za brigu, s obzirom na to da je više golova od Guirassyja (16 postignutih pogodaka) zabio samo Harry Kane s 18 postignutih pogodaka.

Međutim, drugima bi ovo mogla biti prilika, a prema pisanju Bilda, jedan od kandidata za zamjenu sjajnoga napadača upravo je mladi hrvatski reprezentativac Dion Drena Beljo (21). Stuttgart ga već neko vrijeme prati, a navodno su ga htjeli dovesti još prošloga ljeta.

GALERIJA City u teškoj utakmici svladao Leipzig i osigurao prvo mjesto skupine

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/45

Belji bi ovakav transfer bio dvostruko koristan. Osim što bi došao u trenutačno trećeplasirani klub njemačkog prvenstva, otišao bi iz Augsburga gdje je nije prvi izbor na svojoj poziciji i ima poprilično malu minutažu.

VEZANI ČLANCI:

Premda je tijekom aktualne sezone nastupio u 12 utakmica, prosječno je na travnjaku provodio tek oko pola sata. Tijekom toga je zabio dva pogotka. Podsjetimo, u Augsburg je stigao u siječnju iz Osijeka za tri milijuna eura.

VIDEO 'Đoković i Lepa Brena imaju traume iz rata. Moramo se ispričati našoj braći zbog toga i raspada države'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije