Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SPEKTAKL
Povratak na članak

Belichick putuje u Hrvatsku! New England Patriotsi osvojili 49. Super Bowl!

Pobijedili su branitelje titule Seahawkse 28:24 u utakmici s mnogo preokreta i u infarktnoj završnici

Komentari 4

Avatar hrvatsko_kraljevstvo
hrvatsko_kraljevstvo
12:06 02.02.2015.

Dobro došao hrvatski sine

VL
HA
Hancov
12:48 02.02.2015.

Mila majko lijepo li je Hrvat biti I s time se ponositi!!!

VL
AP
Arteme_povedinas
13:51 03.02.2015.

2 hrvatska trenera na najvecem događaju u Americi

VL
QA
qaqsaqer
09:36 02.02.2015.

odvratno, ti amerikanci , koji nacionalisti prije utrakmice se pjeva himna sa zastavama svih rodova vojske potom prelijecu ti mlazni zrakoplovi igraci i gledatelji s rukom na srcu i kad zrakoplovi prodju govore america f..k yeahhhh. Kakav li je to samo spektakl patriotrizma , nazionalizma!!! fujjj fujjjj ! Nadam se da imaju i oni svoje terselicke , Pusice, Puhovske i Strbce da ih malo prizemlje! Vrati se u Hrvatsku Bille nemoj biti nacionalist! Ovdje imamo Pusicku i Terselicku koje ce ti stvari dodatno pojasnit po dolasku, odnosno da ako vec moras biti nacionalist onda budi jugosrboslavenski!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.