Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik udarac

Belgija u Beogradu igra bez Fellainija koji se ozlijedio

Marouane Fellaini  (1)
Press Association/PIXSELL
10.10.2012.
u 16:26

– Nažalost, ozljeda je teža nego što smo mislili. Fellaini je ipak doputovao u Belgiju gdje će obaviti prvi dio rehabilitacije.

Belgijska nogometna reprezentacija u Beograd će stići znatno oslabljena. Naime, Marouane Fellaini ozlijedio se tijekom premierligaške utakmice protiv Wigana te će morati pauzirati najmanje tri tjedna. Zbog toga će propustiti kvalifikacijske utakmice Belgije protiv Srbije u petak te protiv Škotske u Bruxellesu četiri dana poslije.

– Nažalost, ozljeda je teža nego što smo mislili. Fellaini je ipak doputovao u Belgiju gdje će obaviti prvi dio rehabilitacije. Velik je to udarac za naše ambicije, ali ne smijemo previše misliti o tome – rekao je belgijski izbornik Marc Wilmots.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:31 11.10.2012.

Ma i sa njim,i bez njega Belgijanci ce dobiti po tamburi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije