Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJA NA EUROBASKETU

Belgija košem u posljednjoj sekundi svladala Litvu, Finci bolji od Rusa

Eurobasket
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.09.2015.
u 18:11

Gillet je u posljednjim sekundama utakmice nakon promašaja Van Rossoma ubacio loptu u obruč, a suci su tek nakon pregledavanja snimke ustanovili da je to napravio na vrijeme.

Prve dvije odigrane utakmice Eurobasketa u ponedjeljak su donijele i dva iznenađenja. Finci su sa 81:79 svladali Rusiju i tako joj nanijeli treći poraz nakon tri kola.

Bila je to uzbudljiva utakmica u kojoj su Finci slavili košem Koponena tri sekunde prije kraja.

 Za drugo iznenađenje pobrinula se Belgija koja je sa 76:74 svladala Litvu. Gillet je u posljednjim sekundama utakmice nakon promašaja Van Rossoma ubacio loptu u obruč, a suci su tek nakon pregledavanja snimke ustanovili da je to napravio na vrijeme.

To je jedna od najvećih pobjeda u povijesti belgijske reprezentacije.

>> Luda pobjeda BiH! Kikanović zabio tricu za produžetak, a onda pogodio za slavlje

Komentara 4

CP
Cviet Prigorja
18:55 07.09.2015.

Ak su ove tekme odigrane u utorak, onda su ovo vijesti iz budućnosti. Idem uplatiti listić

L0
luena 01
19:53 07.09.2015.

Koja utakmica Israel vs BIH ... napeto do kraja ..BIH u prvoj cetvrtini zaostajala 15 koseva na poluvrijeme otisli sa 35:25 ... reg.vrijeme zavrsi nerjeseno da bi u produzetku izasli sa pobjedom 84:86.. za svaku pohvalu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije