Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimile ga kamere

Bejzbolaš pretukao svoju djevojku, a klub mu je odmah uručio otkaz

Bejzbolaš
Foto: You Tube/Screenchot
1/4
15.03.2018.
u 14:31

Nasilnik je uhićen dva dana nakon incidenta, ali je optužba odbačena jer je platio novčanu kaznu

Bejzbolski klub Lancaster Barnstormers otpustio je Danryja Vasqueza koga su sigurnosne kamere snimile kako tuče svoju djevojku.

Policija je privela venecuelanskog bejzbolaša nakon što je kamera u zgradi u Whataburger Fieldu, igralištu u teksaškom gradu Corpus Christi, snimila njegovo nasilno ponašanje.

U SAD-u su posebno osjetljivi kada su sportaši ili druge javne osobe upletene u obiteljsko nasilje. Klubovi su pod velikim pritiskom javnosti pa posežu za drastičnim kaznama od suspenzije do otkaza.

- Nismo imali izbora. morali smo otpustiti Danryja Vasqueza. Nitko u klubu ne može opravdavati i tolerirati ovakvo ponašanje - rekao je Ross Peeples, menadžer Lancaster Barnstormersa.

Nasilnik je uhićen dva dana nakon incidenta, ali je optužba odbačena jer je platio novčanu kaznu. Danry će sljedećih nekoliko mjeseci morati posjećivati grupna savjetovanja za osobe sklone nasilnom ponašanju...

Komentara 3

MA
maklin
17:35 16.03.2018.

Ova se tako čudno ponaša da mi izgleda kao glupi fake video. Uz toliko lažnih vijesti teško danas više išta raspoznati.

Avatar Trica
Trica
18:08 15.03.2018.

Ova je nažalost izgleda navikla.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:44 15.03.2018.

Ameri najvjerojatnije nisu ratificirali Istanbulsku konvenciju u protivnom se ovak nekaj ziher nebi dogodilo....ma znam, znam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije