Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVAŽENA ŽALBA

Bebeku smanjena kazna za uvrede upućene Splićanima: Već sad može opet suditi

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
15.12.2021.
u 22:46

Žalio se, a Komisija za žalbe to je uvažila. Kao olakotnu okolnost njeni su članovi uvažili činjenicu da se Bebek ispričao za to što je izrekao.

Nogometni sudac Ivan Bebek je zbog audiosnimke na kojoj u vrlo spornom kritičkom osvrtu spominje Hajduk, navijače tog kluba i novinara Dalmatinskog portala Blaža Duplančića, kojeg je nazvao smećem, dobio četveromjesečnu zabranu suđenja, no to je smanjeno na dva mjeseca.

Naime, odmah po pristizanju odluke Disciplinske komisije, Bebek se žalio, a Komisija za žalbe to je uvažila. Kao olakotnu okolnost njeni su članovi uvažili činjenicu da se Bebek ispričao za to što je izrekao.

Iako se Komisija sastala još 17. studenoga na ovu temu, tek sad su Sportske novosti doznale detalje.

Kazna je stigla 7. listopada, istekla je 7. prosinca, ali posljednje kolo jesenskog dijela Prve HNL, Bebek ne sudi. Odluku o tome hoće li uopće suditi donijet će Komisija za suce i Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza.

Svakako, nezamislivo je više ga vidjeti da dijeli pravdu na utakmicama Hajduka...

Komentara 9

SI
sisavac
23:30 15.12.2021.

Pitanje. Zašto ne bi smio suditi više hajduku? Klubovi će određivati tko će suditi? Super. Napravite listu sudaca, svaki klub, pa da vidimo suđenje. Svašta.

KJ
kjlćllk
08:36 16.12.2021.

a zašto je uopće kažnjen? Zbog ilegalnog snimanja njegove intime? Pa nije on ništa javno izjavio, pa to se na sudu ne prizna a kamoli na nekoj nogometnoj kvazi disciplinskoj raspravi

RI
rimac444
23:17 15.12.2021.

Čovjek je rekao svoje mišljenje, istinu. Zašto ga treba kažnjavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije