Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju navijačku kulturu
Povratak na članak

BBC o debaklu SP-a: 'Katarski san pretvorio se u noćnu moru'

Nevjerojatna scena dogodila se na stadionu Al Bayt kada je velika brojka navijača napustila stadion

Komentari 23

VO
Votum
13:14 21.11.2022.

Ta ekipa nikad ne bi vidjela SP da nisu domaćini. Niti tamo kog zanima nogomet... Postoji li uopće Qatarska liga? Omladinski pogoni itd? .... To je prvenstvo, prije svega, sramotno prema nogometu, a onda i prema svemu drugom, ženama, radnicima, osnovnim ljuddkim pravima, pri čemu su nekakva prava lgbtq najmanje bitna.

VL
KP
Karlovacko pivo
13:27 21.11.2022.

Neznam šta oni očekuju da postanu svijetski prvaci misle ako imaju novac da i to mogu kupit dosta je što su kupili dase održava kod njih

VL
BE
Beyonder
13:06 21.11.2022.

Trebali su po uzoru na NBA u poluvremenu pustiti cheerleadersice u njihovom slučaju deve i koze u suknjama i eto ti spektakla

VL
DU
Deleted user
14:08 21.11.2022.

Meni su simpatični! Trebali su stavit kartonske navijače i zvučnike ko u korona vrijeme...uostalom ,kako to da Francuzima ne smeta što im ti isti Katarci kupili PSG? Ili Englezima nije smetao Abramović 2014. niti saudijski prinčevi diktatori i ubojice ne smetaju Zapadu?? Licemjeri i farizeji! Baš mi je drahlgo da je Katar kupio prvenstvo! Trebao je i potplatit sve s kojim igraju da dođu do polufinala!

VL
TE
Teig1
13:57 21.11.2022.

Korupcija u Fifi je velika greška a Katar je ostao isti.Očito je pod uticajem francuskoga presjednika Katar dobio WM a oni milijarde šejka ! Zašto Francuzima ne uzme se naslov prvaka?! Time bi postali mi prvaci i ne samo prevarenii sa nepostojećim prekšajem i golom iz slobodnoga udarca odnosno kasnije nepostojećega penala, već žrtve namještenoga finala! Molim istragu i povrat titule!!!

VL
Avatar spin
spin
14:05 21.11.2022.

Ipak ne mogu sve kupiti, a ovi koji su gledali utakmicu na stadionu su povlaštene elite, koje su se našle uvrijeđene što su njihovi dobili dva gola.

VL
Avatar Asterix
Asterix
14:17 21.11.2022.

Da je bilo kamenovanje ili bičevanje žena koje su pokazale koljeno ili rame ostali bi do kraja, nogomet im nije napet.

VL
AT
atlantisind
13:53 21.11.2022.

Neka tako vam i treba kad jos niste shvatili kakav je to svijet.

VL
DU
Deleted user
13:40 21.11.2022.

"ugledni" BBC, a što vama nije ugledno?

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
15:19 21.11.2022.

Ne mogi ni opisati koliko mi je drago što su zakarabuljeni izgubili odmah, čudi me da nisu kupili i pobjedu na SP ili barem ulazak u polufinale

VL
DU
Deleted user
15:01 21.11.2022.

Ljudi dragi, sve vam smeta...... Šta vas boli ona stvar kako su reagirali u publici i što su napustili stadion?! Šta je vama svima?!!? Kakvi su to napisi, pa ovo je da ne povjeruješ! Debakl je što nema droge, debakl je što nema alkohola, debakl je što ne možeš hodati gol po ulici, debakl je šerijatsko pravo, debakl je što nemaju, kao, navijačku kulturu, debakl je ovo, debakl je ono...... Ako su to tzv. "zapadne vrijednosti", onda smo svi kolektivno na tom Zapadu u debeloj gabuli. Svi se kunu u demokraciju, toleranciju i multikulturalnost, ali čim treba boraviti u zemlji s nešto drukčijim pravilima, pokaže se da je cijela priča zapravo bajka, lijepo složena da zvuči, a ne vrijedi ništa u stvarnosti.

VL
DJ
Dodaj Juri
14:05 21.11.2022.

Znaci trebali bi se naroljati jedtine pive i bauljati po gradu prije i lomiti sve pred sobom poslje utakmica sa policijom za petama. kao sto je to obicaj na zapadu? Ne, hvala! Ipak oni imaju malo vise kulture!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.