Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ponosan sam'

Šuker dobio podršku ZNS-a! Policija čuvala skupštinu od Boysa

Policija osiguravala skupštinu ZNS-a
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/12
28.11.2017.
u 19:22

Kako doznajemo, predstavnicima Futsal Dinama, koji imaju pravo biti i sudjelovati u radu skupštine, u početku nije bio dozvoljen ulaz

Danas se u zagrebačkom hotelu Antunović održala skupština Zagrebačkog nogometnog saveza na kojoj se trebalo odlučivalo o podršci njihovu kandidatu za predsjednika HNS-a.

ZNS je Šukerova baza, iako se kod određenog broja zagrebačkih klubova javio revolt pa nisu sudjelovali na današnjoj skupštini. Pa tako predstavnici 21 kluba danas nisu ni došli. 

 

No, bez obzira na sve to, Davor Šuker pobijedio je i dobio najviše glasova te tako ima potporu Zagrebačkog nogometnog saveza! Od 50 delegata, koji su stigli na Skupštinu, 46 je dalo glas Šukeru, dvojica su bila suzdržana, a dvojica su glasovala protiv.

- Mandat je bio dobar, iako, naravno, nije sve bilo idealno. Najveći problem zapravo smo imali s huliganima. Ponosan sam na svoj prijašnji mandat i ovaj idući. Gradit ćemo prvoligaške terene, ide projekt na Sveticama, dio novca od investicija dobit će i naša zagrebačka baza, rekao je Šuker u uvodnom govoru pa se obračunao s novinarima:

- Manipulirate anketama za predsjednika, ali naviknut sam. Ne pomažete nogometu, više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrednije što nogomet ima.

A prije početka Skupštine, ulaz u hotel osiguravala je policija koja je okružila hotel. Tamo su se pojavili i BBB-i koji su željeli istaknuti transparent, ali do njih je brzo došla policija i u tome ih zaustavila.

Policija osiguravala skupštinu ZNS-a
1/12

Predstavnici Futsal Dinama tražili su odgodu glasovanja, a govor koji su tamo održali donosimo u cijelosti.

"Izražavam nezadovoljstvo dnevnim redom i radom ove skupštine općenito. Smatram da ovako važno pitanje za sve klubove u ZNS-u i Hrvatskoj mora biti organizirano i predstavljeno puno bolje. Mi ne znamo plan i program niti jednog od kandidata za predsjednika HNS-a, a trebamo o njemu glasovati. Smatram kako kandidati MORAJU predstaviti plan i program za mandat koji traže, a ne, kao dosad, organizirati glasovanje na brzinu samo kako bi se ispunila forma. Stoga vam predlažem da ODGODITE glasovanje.

Pozovite javno kandidate da predstave svoje programe kako bi klubovi mogli odlučiti za koga će glasovati. Napominjem da izražavanjem nezadovoljstva radom ovog saveza ne prozivam njegove djelatnike s kojima se svakodnevno susrećem i s kojima imam odličan odnos, nego one koji upravljaju savezom, a najviše one koji s njim vladaju iz SJENE.

Znam da ima jako puno nezadovoljnih klubova i neki od njih ovu su skupštinu odlučili bojkotirati, a vjerujem kako i među vama ima nezadovoljnika koji čekaju na pravi trenutak. Također, mislim kako neće biti sankcija za one koji iskažu nezadovoljstvo i da novac iz javnih potreba Grada Zagreba svakako pripada klubovima, bez obzira na to tko vodi ZNS.

Vrlo je važno baš danas pokazati vodstvu ZNS-a kako se ne slažemo s ovakvim načinom vođenja saveza i skupštine te odnosom prema klubovima.

Zato pozivam sve predstavnike klubova koji ne žele podržati ovakav način rada i predloženog kandidata da napuste skupštinu i tako pošalju jasnu poruku kako su svjesni da stanje MORA biti bolje! Ovo je prava prilika da pokažete karakter i da budete promjena koju želite vidjeti, poručili su iz Futsal Dinama.

Ključne riječi

Komentara 47

ZD
Zdravkecmali
20:37 28.11.2017.

Predstavnici Mnk futsal dinamo napustili sjednicu kad su vidjeli da ce se glasat po nacelu-jedan clan jedan glas.

ŠT
ŠtoReći
20:02 28.11.2017.

ha ili će biti kako bbb hoće ili će biti nereda...

PA
pappmisi
19:35 28.11.2017.

Jos samo fali da nam i Savez ulica vodi kao Hajduka !!!! Bjeste Huligani iz Hrvatskog sporta !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije