Naslovnica Sport domaći nogomet

BBB-ovac ispod sjeverne tribine nožem prijetio redaru

Okupljanje BBB-a u Maksimiru trajalo je 20-tak minuta. Došlo ih je dvjestotinjak, s transparentima, zapalili su svijeće na spomeniku svojim pripadnicima poginulima u Domovinskom ratu... Jedan je maskirani boys nožem prijetio redaru
13. travnja 2012. u 21:01 59 komentara 7 prikaza
BBB (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Direktor Miljenko Sakoman dobio je izvještaj jednog od voditelja sektora prema kojem, nakon što su se boysi okupili između sjevera i zapada, jedan maskirani huligan nožem je krenuo prema redaru i tražio da ga pusti na utakmicu.

Za vrijeme utakmice ispod sjevera došlo je 80 navijača, jedan mu je zaprijetio nožem da se makne, i on se maknuo. Ubrzo je došla policija i spriječila mogući incident.

Zaštitar je bio s unutarnje strane ograde, a boysi s vanjske, no prijetili su mu nožem da im otvori i pusti ih. Ipak, nisu mu mogli nauditi.

Policija provodi istragu.

Dvjestotinjak pripadnika BBB-a zapalilo je svijeće na spomeniku svojim pripadnicima poginulima u Domovinskom ratu, a onda ispjevalo svoj uobičajeni repertoar pjesama namijenjenih braći Mamić i vodstvu HNS-a.

Boysi su se okupili izvan ograda stadiona, na parkiralištu nasuprot zapadne tribine, a potom su se uputili pred Kuću nogometa u Rusanovoj.

Elipso

 • Vexans:

  Nisu BBB vrijeđali g.Mamića! Taj lik već desetak godina vrijeđa i ponižava vjerne do smrti SRCA DINAMOVA ! Koliko smo se puta sramotili njegovih instalacija i vulgarnosti!Što je učinio od Evropskog kluba,gospode i uljudbe! Ali,zna on da mu je došao ... prikaži još!o kraj!A ovi divni momci će kao uvijek predvoditi prave fanove opd Jelačića do Maksimira na naš ponos i ljubav!!!

 • Avatar Bekrija
  Bekrija:

  Pravilo: Utakmici bez gledatelja smije prisustvovati samo 45 ljudi - 30 predstavnika domaćina i 15 predstavnika gostiju, svi isključivo u VIP loži. Kako god bilo (s gledateljima, bez gledatelja) lopovi uvijek gledaju, samo sad uživaju jer su sami sebi dovoljni:)

 • -obrisani-:

  mamic je kralj