Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA NA OPERACIJU

Huligani u Zagrebu napali navijače Hajduka i teško ozlijedili hrvatskog branitelja

Torcida
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
31.10.2019.
u 13:49

Nekadašnji pripadnik Četvrte brigade i navijač Hajduka Nikša Vrca nalazi se u bolnici u Zagrebu te očekuje operaciju noge.

Navijači Hajduka sinoć su napadnuti u Zagrebu, a teško je ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca koji se nalazi u bolnici te očekuje operaciju noge.

Vrca i njegovo društvo nakon dvoboja s Goricom večerali su u Zagrebu, a kada su htjeli ući u automobil za Split, vidjeli su da im je guma probušena nožem, piše Dalmatinski portal.

U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, a u jednom trenutku dotrčala je grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. 

Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Dalmatinski portal napominje i da napad nema veze s utakmicom u Gorici koju je Hajduk izgubio s 2:1 i oprostio se od Kupa. Vrca i društvo nisu ni bili na tribini gdje je Torcida, a napad se dogodio u Zagrebu, mnogo vremena poslije utakmice.

Podsjećamo, Vrca je javnosti poznat i po tome što je u svom trgovačkom obrtu nudio jaja po sniženoj cijeni sve dok je Hajduk bio prvi na ljestvici.
 

Ključne riječi

Komentara 28

ME
Metuzalem
14:27 31.10.2019.

BBB banda bjednih balavaca

GE
generacija57
14:51 31.10.2019.

Žalosna je država koja ne može napraviti reda u svojoj kući.

PR
prajdali100
15:03 31.10.2019.

Kako ono Šeks kaže :"identificirati, locirati,transportirati" i poslati u zatvor na 4-7 godina !!! Pa da vidiš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije