Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Osjećaš se neugodno'
Povratak na članak

BBB-i koji su se našli na listi huligana progovorili o histeriji: 'Prijeti nam se, to je pravi kaos'

– Osjećaš se neugodno, jer je zbog bezazlene situacije nastao kaos i panika – rekao je Antonio Ključarić

Komentari 92

12
1234romi
11:28 24.06.2016.

A kako se to ne događa meni i tisućama drugih?Da nevini?

VL
Avatar serafina
serafina
11:31 24.06.2016.

Ok ako ovi nisu bili u Francuskoj a šta je sa onima koji su bacali baklje i prijetili . "Osjećaš se neugodno, jer je zbog B E Z A Z L E N E situacije nastao kaos i panika, rekaorekao je Antonio Ključarić." Gledala sam sinoć na Novoj intervju sa ovim nevinim intelektualcima a novinarka samo što se nije obrušila na sve one koji su spriječili daljni kaos. Nije osudila nerede jer za nju ih nije niti bilo. NOVA TV ima reklamu kako oni neopredjeljeni i da nam govere istinu. Da samo što ne nose titovku i crvenu maramu oko vrata.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
11:28 24.06.2016.

Krivi ste od prije... sad stiže naplata.

VL
KA
Kamarat
11:37 24.06.2016.

a zašto ste na listi huligana

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:52 24.06.2016.

Antonio Ključarić, na lokaciji Saint-Etienne - spremni za prekid, skrivamo se u šumi za sutra (priložena fotografija grupe huligana).. I nakon takve FB objave, on se sad osjeća neugodno, morao je na razgovor s policijom? Pa koga vi štittite, jestee li svjesni mizerije koju vi podstičete i stvarate?

VL
JU
juma
11:47 24.06.2016.

Pravo pitanje je tko im i zbog čega uopće daje medijski prostor za iznošenje svojih "stavova"? Takvo što nie normalno, osobito ako živite vani i navikli ste na druge standarde i to možete vidjeti samo u Hrvatskoj. U drugim zemljama se nakon izazivanja nereda i vandalizma ne poziva izročnike na televiziju kako bi opravdavali svoje postupke, nego su isti u policijskoj postaji, na sudu ili u zatvoru.

VL
PE
peroskretnicar
11:42 24.06.2016.

zadnjih dvadesetak godina (znači i prije mamića) reketarite klubove i reprezentaciju i sad kad vas napokon nazovu pravim imenom :" huligani " ( pljačka , palež , neredi oko i na stadionima...) cvilite i kmečite...fol neka borba..a u stvari huliganizam i ništa drugo

VL
Avatar abakus
abakus
11:50 24.06.2016.

Riješite se provokatora i diverzanata koji mrze Hrvatsku u svojim redovima, pa ovakvih situacija neće biti i nitko vem neće prijetiti. Dok to ne napravite, svi ste ološ zbog kojeg normalni ljudi ne mogu već godinama otići na utakmicu.

VL
SP
spremni0
11:37 24.06.2016.

a jadni miceki tak mi ih je žao.....

VL
ST
stefj
12:02 24.06.2016.

Sad su novinari počeli opet braniti huligane i opravdavati njihove postupke. To traje konstantno i zapravo ih se ohrabruje da i dalje divljaju i čine nerede. To sigurno nije slučajno i bilo bi lijepo da se napokon razotkrije tko stoji iza toga i tko sve financira... Mi samo možemo pretpostaviti tko je to, jer se Bernantić sastajao s ekipom i javno ih podržavao, jer ih je Josipović opravdavao, a Milanović govorio da to nije bitno... Inače, podržavam medijski linč dotične gospode, jer je ovaj puta opravdan, a protiv takvih jedino oštre mjere pomažu. Također, opravdavanje huligana i podrška novinara neredima je stvarno ispod svake razine...

VL
AL
Alkana
11:45 24.06.2016.

Nisu to bezazlene stvari!!! To je upraavo ono što piše u srpskom memorandumu : stvarati kaos u hrvatskoj, zavaditi ljude itd. Trebalo je procesuirati sve huligane koji su već prije na našim utakmicama bacali baklje i pravili nerede. Zakon o navijačima treba to omogućiti, međutim, već se javio Milanović imporučio da se ne može kažnjavati navijače niti izmijeniti zakon. Izgleda kao da su oni pod njegovom zaštitom.

VL
LU
lukivoda
11:42 24.06.2016.

zbog ovakvih novinara koji sad postaju dušebrižnici huligana se i događaju ovakvi incidenti a onda ti medijski huškači se čude tobože i optužuju svoje prave mete HNS i Maminja.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
11:47 24.06.2016.

Prpa ha samo imena treba objavljivati, a ovima je alibi dao onaj tko je isti kao I oni. Sve u przun.

VL
NO
Norway
11:55 24.06.2016.

Mamicevu kcer su zatvorili i trazili otkupninu od milijun kuna zbog sms-a bivsem decku,toliko je bila " opasna".Ime,prezime i slike su joj rastezali po novinama,sto mislis koliko je to neugodno?To su radile nase " institucije".Neka skojevci provedu malo vremena u zatvoru i razmisle kakvi su stetu nanjeli RH

VL
NO
Norway
12:12 24.06.2016.

Kad ce Orepic zatvoriti Bauera koji se " samo salio"? Koliko je dana proveo u istraznom zatvoru za objavljivanje plana napada na stadion? Znamo koliko je Mamiceva kcer dana provela u zatvoru zbog SMS- a i da je tuziteljica trazila milijun kuna otkupnine! Ima li to politicku pozadinu? Zloupotreba polozaja?Ucjene i zastrasivanje od strane milicije? Orepicu,ostavka!

VL
KK
klara.kos.73
11:56 24.06.2016.

što on smatra pod "BEZAZLENA SITUACIJA" tko je bio tamo i bacao baklje treba ga streljati za primjer ostalima. TO JE TERORIZAM I TOČKA. Unositi eksplozivne naprave među tisuće muškaraca ,žene i djecu i ti to nazivaš "bezazlenim" I onojoj glupoj novinarki treba suditi za sudjelovanje u zločinu.

VL
HR
hromcan
11:51 24.06.2016.

A tko im je kriv što su ili jesu huligani( oni sami ).Biti če nam puno bolje i sigurnije bez te gsmadi. Ajde na utakmicu sa djetetom ako smiješ( svako normalan se boji da ti luđaci ne naprave nešto djetetu) .

VL
DU
Deleted user
11:55 24.06.2016.

Primjera radi jučer je britanska policija objavila slike svih preko 30 kriminalaca koji su se mlatili po Francuskoj, a Vlaho Orepić i Most-SDP koalicija ih štiti ko najrođenije, još ih opravdava.

VL
BE
berasv
11:38 24.06.2016.

bili ste vi tamo, pa se na brzinu javili u policiju dok ste stigli da nebi bili sumnjivi.da ste isli s putovnicama vidili bi se pecati,a s osobnom iskaznicom imate prednost

VL
IM
imota.morlak
12:07 24.06.2016.

Ne želim ovo uopće čitati! Svatko tko se deklarira članom ozloglašenih terorističkih udruga (BBB ili Torcide) jeste kriv i stoga ga treba zakonski goniti. Da li je itko pitao članove Hitlerove nacističke stranke za ikakvo mišljenje nakon 2. svj. rata?? Nije. Jednostavno su ih uhitili , neke streljali a neke zatvorili. Eto, tako se to radi.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.