Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik BiH

Baždarević: Hrvatska je jedan od glavnih favorita iz sjene

Mehmed Baždarević
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
10.06.2016.
u 17:02

Ako se poklope neke stvari i budu imali sreće koja je neophodna, mogu otići daleko - rekao je izbornik BiH Mehmed Baždarević

Izbornik bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Mehmed Baždarević izjavio je za internetski portal Klix kako je reprezentacija Hrvatske jedan od glavnih favorita iz sjene za osvajanje naslova prvaka na Europskom prvenstvu koje u petak počinje u Francuskoj.

- Za francuske medije sam rekao kako je jedan od glavnih favorita iz sjene naš susjed Hrvatska. Ako se poklope neke stvari i budu imali sreće koja je neophodna, mogu otići daleko - rekao je izbornik BiH Mehmed Baždarević koji nakon okončanja nogometne karijere živi u Francuskoj.

Pri tome je naveo da puno sitnih detalja odlučuje o uspjehu na ovako velikim natjecanjima te je izrazio želju da Hrvati odu do kraja.

- Važno je da u ključnom danu forma, a i bioritam, budu optimalni. Ja im od srca želim da naprave dobar rezultat - dodao je Baždarević.

On je uz Hrvatsku kao moguća iznenađenja nabrojao još Englesku i Portugal, dok su po njegovom sudu najveći favoriti EURA Njemačka, Španjolska, Francuska i Belgija.

>>Čačić je odlučio: Evo koji će sastav igrati protiv Turske!

>>Fatih Terim je čudotvorac, a Bilić odlična poveznica između Turske i Hrvatske

Komentara 2

RO
Rocky15
18:12 10.06.2016.

ajmo HRVATSKA

Avatar stark_house
stark_house
19:43 10.06.2016.

Je ko uvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije