Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čami na klupi

Bayernova zvijezda požalila se na Kovača, Braco mu ponovo stao u obranu

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
04.04.2019.
u 09:53

- Kovač mi ne govori zašto ne dobivam prilike. Naravno da bih želio igrati više, teško je u ovakvim okolnostima ostati motiviran - kazao je Sanches

Renato Sanches požalio se novinarima na Niku Kovača. Naime, 21-godišnji portugalski veznjak četvrtfinalnu utakmicu Njemačkoga kupa protiv niželigaža Heidenheima odgledao je s klupe, što drugim riječima znači da je ostao na mršavih 717 natjecateljskih minuta u ovoj sezoni.

- Nije na meni da određujem hoću li igrati, trenerova je posljednja. Nažalost, Kovač mi ne govori zašto ne dobivam prilike. Naravno da bih želio igrati više, teško je u ovakvim okolnostima ostati motiviran - kazao je Sanches, kojeg su tamošnji novinari opisali kao utučenog mladića.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić Braco nadovezao se na tu izjavu i kazao da razumije mladog igrača, ali je ujedno i stao u zaštitu Bayernova stratega.

- Razumijem da je nezadovoljan i razočaran. Svatko želi igrati čim je više moguće. Renato je dobar dečko koji se zalaže na treninzima, ali pojedini igrači su ispred njega i tome je tako - odvratio je Salihamidžić, koji je također svjestan da je rastanak blizu.

Do završetka sezone ostala su još samo dva mjeseca, te je vrlo izvjesno da će Zlatni dečko iz 2016. godine pokušati sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.

- Ne bih puno o tome, vidjet ćemo što će se dogoditi. Do tada mi preostaje čekati  prigodu - kazao je Sanches.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije